úterý 26. listopadu 2019

MY LIFE KIT projekty / ALENA


Ahojky. Doufám, že už máte vánoční náladu, já pomalu doma začínám s vánoční výzdobou. Dnešní článek bude sice ještě listopadový, ale aktuální My life kit je spíše vánoční a tak se těším, až nastane prosinec a já ho budu moct použít naplno. S čím dál větším skluzem zjišťuji, že pro DT je vhodné mít skluz minimálně rok, což by byla moje psychická smrt (asi bych přestala lepit, čest všem, co jsou v pohodě) Ale zase bych se nestresovala každý měsíc, jaký týden použiji, abych mohla udělat inspiraci, protože většinou mi nesedí fotky barevně ani tematicky. S barevností se dá ještě něco dělat, pokud netisknete s předstihem jako já, ale s tematikou je to horší. Vánoce do listopadu nebo nedej bože října nenarvu. Nakonec jsem vytiskla ty skoro nejaktuálnější fotky a scrapla náš podzimní WS, který se konal začátkem listopadu. Barevně byly fotky v pohodě (na Jani B. moc tmavé :-D) a dokonce už seděl i měsíc, takže se dostávám k tomu, že buď budu nechutně aktuální, nebo s ročním skluzem. 
 

Silvie v My life kitu zvolila jemné pastelové barvy a já jsem si jako základ pro tento týden vybrala šedou a béžovo-hnědou. Vybrala jsem si ty, na kterých byl spíše podzimní motiv a ty vánoční a zimní si schovala na prosincové stránky. V kitu je i spousta vellumových kartiček, které s největší pravděpodobností skončí v DD (December Daily) albu společně s kolekcí Snowflake od Crate Paper. Obecně mi vellum vyhovuje víc v minilabech než v PLku. Nějak ty kukátka neumím použít, protože mi pak na 150% nesedí v následujícím týdnu, což je přesně ta věc, kterou v mini albu z jedné události neřešíte. 
 
Velkou abecedu, kterou v kitu najdete, jsem si pořídila rovnou dvakrát, protože jedna mi určitě stačit nebude. A hned se mi hodila, že ji mám dvakrát. V archu je jen jedno „W“ a já na tuto stránku potřebovala dvě: „workshop“ a „W45“. Na stránce jsem si ještě vypomohla jednou malou šedivou, která je z mých „stoletých“ zásob. Na e-shopu už ji nenajdete, je to jedna z úplně prvních, které holky udělaly. 
 
Silvie opět udělala arch jen se štítky. Je tu někdo, kdo je nemá rád? Tentokrát jsou tam i malinké, které jsou akorát na datum, tak jsem jich pár využila a označila si přesné datum, abych rozlišila těch několik málo událostí, co se v týdnu udály. 
 
Vybrala jsem pár frází, které nebyly typicky vánoční, a po dlouhé době jsem nepodlepila průhledné samolepky. Se slovem „rodina“ jsem jezdila po fotce tak dlouho, až jsem ho nalepila nad ní, kde jde aspoň trochu vidět. Tohle mi nejde. Chce to světlejší fotky a já to pořád ne a ne zesvětlit. 
 

Jednu vellumovku jsem přece jen na stránce udala. A to tím jediným možným způsobem, jaký v Plku asi umím. A to na překrytí sytých barev, které berou všechnu pozornost při pohledu na celý layout. Tentokrát to byl modrý text z printscreenu mobilu. Jako úvodku jsem zvolila tu s kalendářem listopadu. Mám je moc ráda, ale málo je používám, což je škoda, protože se většinou dají použít jen ten daný rok, leda že budu lepit tak dlouho, až se rok zase sejde stejně :-D.
A co vy? Už jste něco nalepily nebo čekáte na prosinec?

3 komentáře:

  1. Moc krásné připomenutí našeho setkání a tvoření. Já si to moc užila a přišlo mi to moc krátké. Také se chystám vytvořit si na památku stránku. Ali, děkuji a těším se na jarní setkání😉

    OdpovědětVymazat
  2. Alčo, máš to skvělé. Já myslím, že právě pro takové fotky, kde je hodně lidu, jsou hnědá a šedá super volba. Navíc je to tím i krásně podzimní 😁

    OdpovědětVymazat
  3. Krásná stránka a super nápad s vellumem ♥️

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover