pondělí 25. listopadu 2019

PAGE KIT projekty / ANNIE

Další měsíc se překulil jak nic a my za chvíli budeme zapalovat první adventní svíčku. Ještě než se to na blogu zaplní adventním tvořením a Vánocemi, mám tu pro tebe jeden podzimní článek z aktuálního Page kitu.  Dnes to nebude o velké stránce. Mám pro tebe dva projekty a jednu inspiraci pod Jedličku.
 
Teno měsíc byl opravdu rychlý a já jsem zjistila, že fotek v mobilu mám opravdu po skromnu. Nějak jsem nemohla najít TU PRAVOU fotku na velký layout. Zato jsem zažila moc krásné odpoledne s bývalýma spolužačkama z gymplu, a to byl ten pravý matroš na Plko.
 

Tentokrát jsem se hecla a použila design kapes D, tedy na stojáka. Fotky teď tisknu na Canon Selphy a po prvních rozpacích jsem víc než spokojená. Měla jsem dřív starou Epsonku a brala jen nižší gramáž papíru, což ve výsledku nevypadalo dobře. Jen jsem si musela zvyknout na jinou paletku barev. U Epsonky jsem musela hodně zesvětlovat fotky, což u Selphy nebylo potřeba. Kdo ještě váhá, určitě za mě super věcička. Hlavně pro ty, co tisknou fotky, tak jako já, přímo při lepení.
 
Pro Pl jsem si vybrala tři papíry z kitu, dřevěný, louku plnou kytek a růžový z hvězdičkama. Papíry jsou dost výrazné, tak jsem je zjemnila bílou čtvrtku, kterou jsem buď podlepila pod barevný papír nebo vytvořila rámeček. Zdobila jsem už minimálně. Použila jsem hned několik nápisů, výseků a taky růžovouabecedu z Extra kitu 8/2018.
 
Hlavní dvě fotky jsem umístila do protilehlých rohů. Sešly jsem se s kámoškama 3 mámy a 3 dcery a holky se nám teda dokonale sladily, růžovky. Nesmím zapomenout na našeho Honzíka, který ten babinec snášel celkem statečně. Po procházce v podzámecké zahradě, když jsme promrzli na kost, jsme si dali kafíčko a dortík v moc pěkné kavárně.
 
Moc se mi líbil dřevěný výsek hrníčku, ten do Pl musel. Použila jsem i výsek čísla 2 (teda myslím, že to je dvojka) a udělala z něj kouř. Nebo to celou dobu kouř byl a já viděla dvojku????
 

Do jedné kapsy jsem vložila parádní výsek deštníku a nápis pohoda, protože to opravdu pohoda byla.
 
 
Tnko je dnes o mé velké parádnici, která už si začíná vybírat, co chce a nechce nosit. Nejraději by nosila vše, co má maminka. Tak to bylo i u kabátku, který jsme prostě museli pořídit. 
 
Vybrala jsem krásný modrý papír s růžičkama. Pár z nich jsem si vystříhala a dala na pěnovku. Pro nápis jsem zvolila opět růžovou abecedu z Extra kitu 8/2018.
 
Journaling jsem tentokrát napsala ručně na vellum.
 
A už se dostávám k té inspiraci na vánoční dárek. Je to spíš jen taková maličkost, kterou zvládne i úplný amatér a zabere minimum času. Jde o deníček, bloček, sešitek, zápisníček. 
 

Myšlenka přišla, když jsme si v práci tahali z klobouku „secret santu“ Prý nějakou drobnost. Já si vytáhla kolegu matikáře. Pak přišel kit a v něm geometrický papír. Juch, nápad na světě. 
 
Sešit ve formátu A5 jsem si vyrobila z bílých papírů do kopírky, které jsem jen přehnula na půl a scvakla sešívačkou i s barevnou čtvrtkou. Na přední stranu jsem si vyrobila štítek pomocí razítka a na pěnovku nalepila natisklou rovnici. Ta je ze školnísady.
 
Pro dnešek je to ode mě vše. Další článek už bude vonět Vánocemi. Pokud máš i ty nějaké tipy na ručně vyráběné dárky, určitě se pochlub v naší FB skupince.

2 komentáře:

  1. Annie, parádní Plno i TNko 😊 Krásné barvičky a skvěle ti to ladí. Já navíc nemám ráda tento typ kapes, takže obdivuju, jak krásné jsi to uspořádala. No a kolega matikař bude jistě nadšen, protože takový parádní sešitek 100% využije.

    OdpovědětVymazat
  2. Annie krásné PLko♥️a další věc, kterou máme společnou, taky jsem studovala v Kroměříži 😂😂😂

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover