úterý 12. listopadu 2019

PAGE KIT projekty / KATKA


Zdravím všetkých nadšencov strihania a lepenia aj v novembri. Čo vám poviem? Času je zúfalo málo, projekty stoja, ja lietam ako lietavica, ale povedala som si, že teraz je dobrá príležitosť dohnať resty v mojom traveler's notebooku s použitím novembrového Page Kitu.

 
Kolekcia Again and Again od Pink Paislee je pre mňa dosť náročná hlavne kvôli kombinácii farieb, ale ja mám rada výzvy, tak som sa hecla a popasovala som sa s tým. Či úspešne, to si nie som istá, ale veď posúďte sami. Pripravila som tri dvojstránky v mojom októbrovom zošítku.

Prvý layout


Tu som zvolila pre mňa úplne nepredstaviteľnú kombináciu ružovej a zelenej. Ružový papier z kitu som vystrihla pozdĺž vzoru a prekryla som ho s kvietkovaným zeleným papierom tak, aby zubatý okraj bolo vidieť.


Na druhej strane som na okraj tiež nalepila prúžok zeleného kvietkovaného papiera, aby som obe strany prepojila. Fotky Šimonka a plodov jesene som umiestnila na pravú stranu pod seba a dozdobila ich samolepkovými frázičkami. Na jednej z nich pristál aj chipboard „nádhera“.


Medzi druhú a tretiu fotku som švihla zelený banner s nápisom, ktorý som podlepila ružovým papierom, aby aj na pravej strane bol aspoň kúsok ružovej. Z banneru sa voľným pádom k zemi znášajú dubové listy – lebo veď je to predsa dvojstrana tak trocha venovaná plodom duba.


Nadpis som vytvorila z papierových výsekov, ku ktorým som prihodila rodinku žaluďov a journaling som napísala na tag, ktorý som si vytorila z dúhového papiera z kitu. Na spevnenie dierky som použila moju obľúbenú raznicu.


Druhý layout


Lusk! A presunuli sme sa do kuchyne. Môj syn vášnivo rád pomáha s rôznymi kuchynskými činnosťami a tentokrát si vypýtal cesto. Lebo cesto je predsa väčšia zábava ako plastelína. No a ja, ako správny nadšenec, som sa rozhodla, že ideme do toho. A keď už bolo cesto, tak by bola škoda z neho niečo dobré nevytvoriť. Teda, bolo to také dosť improvizované cesto a jedlosť výrobkov z neho bola priamo úmerná jeho improvizovanosti, ale malému kuchtíkovi chutili.

Fotky som vytlačila štyri a aby to bolo zaujímavejšie, proces výroby som vytlačila čiernobielo a výsledok tejto činnosti farebne. Zoradila som ich chronologicky vedľa seba, ale najskôr som pod ne nalepila dva pruhy papiera z kitu. Výsledok mi príde dosť bizy, ako sa povie, ale z nejakého dôvou mi táto kombinácia papierov učarovala.


Na dozdobenie som použila papierové výrezy s kuchynskou tematikou, ale aj chipboardovú šálku čaju a vytvorila som z nich tri zhluky a bolo hotovo.



Tretí layout


Tretí layout som si zlepila už len tak v rýchlosti a vyznačuje sa takzvanou nekompozíciou. Chcela som fotky tak rôzne rozptýliť po stránke a presne to som aj urobila. Len teda nejako čudne. Ale tak nie je každý deň nedeľa a podelím sa s vami aj s takýmto čudom.

Na podlep fotiek som použila tentokrát čiernobiely papier z kitu a na dozdobenie mi super zapasovali hríbiky, lístky, aj frázičky, dokonca aj jeden vellumový prúžok.


Nadpis som napečiatkovala kvarteto pečiatkami týmito a týmito


Journaling som opať umiestnila na tag, ale tentokrát som ho ukryla do kapsy ktorá poslúžila aj ako podklad pre fotku.



A to už je nadnes odo mňa naozaj všetko. Majte sa krásne, veľa tvorivých nápadov želám.
Katka

6 komentářů:

  1. Ty jo, vždycky, když vidím to tvé TN album, mám chuť zahodit ty svoje PL obry :))) Budu si muset v tomhle formátu scrapnout aspoň nějaký výlet :) Nádherné to máš!

    OdpovědětVymazat
  2. Chod do toho Adel! Ja ten format milujem☺️ Ale aj obrik raz za cas potesi👍🏻

    OdpovědětVymazat
  3. Katka, krásne TN layouty, páči sa mi tá vyťahovacia kartička spod fotky, mám rada také schovávačky ;) A nápad s čiernobielymi fotkami a konečnou farebnou je super ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Kači krásné, moc se mi líbí první stránky, kombinace růžového papíru a zeleného s kytičkami je za mě top ❤️

    OdpovědětVymazat
  5. Peti dakujem, ta sa asi najviac paci aj mne😊

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover