středa 27. listopadu 2019

▲ RŮŽOVÁ STŘEDA místo Black Friday ▲ VÁNOCE jak vyšité ▲ NOVINKOVÉ Papero úžasnosti ▲ EXPLODING BOX polotovar ▲

růžová středa
Nečekáš přece, že u nás najdeš nějaký obyčejný Black Friday... že ne? Užij si naši speciální PINK WEDNESDAY, máme pro tebe přes 150 kousků papírů za výprodejové ceny. Tak šup!
PAPÍRY PAPÍRY PAPÍRY >>




vánoční mini sada
Protože vánočních materiálů není nikdy dost - máme pro tebe sadu KARTIČEK, které můžeš použít na výrobu přáníček, jako visačky a jmenovky na dárky nebo do svého alba. Prostě vše v jednom.
krásné a zasněžené >>
razítkovací bločky PA
Máme vlastní akrylové bločky na razítkování! Fakt. S logem a tak. Jestli jsi hrdá členka Papero amo family, tak tohle ti prostě nemůže chybět v pracovně.
tiskám si s papero amo >>
Akrylový bloček na razítka 7.6 x 10 cm
Akrylový bloček na razítka
7.6 x 10 cm
179 Kč
VELKÝ
Akrylový bloček na razítka7 cm
Akrylový bloček na razítka
7 cm
149 Kč
MALÝ
EXPLODING BOX 
...už pro tebe nemusí být jenom zázrak, který obdivuješ. S naším POLOTOVAREM si ho můžeš vyrobit raz-dva (no dobře, možná raz-dva-tři), ale tu nejhorší práci jsme udělali za tebe. Tři základy nalepíš na sebe, složíš víčko a pak už jenom zdobíš a lepíš fotografie. No... to je výzva!
... říkal jsem VÝBUCH! >>
folie na horkou aplikaci
Jestli máš už doma pero od WE R MEMORY KEEPERS na aplikaci folií (nebo ho čekáš od Ježíška), tak pro tebe máme báječnou zprávu. Najdeš u nás teď výhodné sady folií v pěti barvách - určitě si vybereš!
... a pozlatím to všecko >>
VÁNOCE JAK VYŠITÉ
Prosinec se přiblížil a tím pádem je tu i naše každoroční VÁNOČNÍ SOUTĚŽ. A co jsme si na tebe vymysleli tentokrát? Od dneška přidáváme do všech balíčků vyšívací kartičku (už jsme to dlouho nedělali, že?). A když se budeš snažit, dostaneš od nás slevu 15% NA OBJEDNÁVKU.
JAK TO FUNGUJE? >>
LAST CALL na dárky
O co si přeješ pod stromeček tento rok? Vyber si z našeho velkého seznamu těch nejpopulárnějších dárků a pošli odkaz tomu, kdo ti chce udělat radost. Těšení může začít!
... vybírej do neděle 1.12. >>
vánoční seriál
Dnes tu máme ten díl, JAK NA EXPLODING BOX. A příště se už můžeš těšit na HARMONIKOVÉ FOTOALBUM. Protože co je nejlepší dárek? FOTODÁREK! 
DALŠÍ DÍL TU >>

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover