pondělí 18. listopadu 2019

Vánoční razítka a vyřezávací šablony / IVA

Krásné pondělí milé scrapženy, víkend utekl jako voda a ja jsem tu dneska znova s malou vánoční inspirací. Holky tady už rozjely vlnu s vánočními přáníčky a já se rozhodla jich také pár vytvořit. Card kit už vám stihly představit Adél tu a tady, Valika tu a tady i Janča B. Já jsem se to rozhodla pojmout zase trošku jinak a oprášit vánoční razítka a vyřezávací šablony. Dost často na ně zapomínám a nepoužívám je tak často, jak by si to zasloužily. A že jich mám už slušnou sbírku.



Na první přání jsem použila zvířátková razítka, oprášila fixky a relaxovala při jízdě vlakem na workshop u vybarvování. Nápis je zase z této sady, která byla součástí loňského prosincového Page kitu.


U druhého přání jsem si vyřízla kolečko, podlepila modrým papírem, který mi připomíná, že sněží a podlepila je opět vánočními zvířátky. Nápis je z této sady, která byla součástí prosincové Card kitu z roku 2017. Z této sady jsou i vločkové epoxy ozdoby.


U třetího přání jsem sáhla po novinkových razítkách, které ladí s novým My life kitem. Inspirovala jsme se jednou kartičkou z kitu a narazítkovala různé větvičky po celém okraji přání a doplnila jsem to třpytivými hvězdičkami, vyřezanými na Big shotu. Uprostřed mi vybylo místo a nápis jsem tentokrát napsala ručně.


U další pohlednice jsme vyměnila razítka za vyřezávací šablony a vybrala si tento hladký věnec. Vyřezala jsme si ho několikrát a navrstvila ho na sebe a přidala ještě menší vánoční hvězdu. Do spodní části jsme nalepila pár papírových zbytků. No a jelikož ten minimalismus mi fakt nejde :-D , tak jsem si ještě narazítkovala pár hvězdiček a nalepila flitry.


Tady jsme sáhla po šabloně jedné větvičky, kterou jsme si vyřezala několikrát a slepila z nich věneček, který jsme doplnila plody cesmíny.


U šestého přání jsem si jako podklad narazítkovala světelnýřetěz. Opět nemůže chybět roztomilé zvířátko, které jsem kolem dokola podlepila větvičkovým věnečkem.


A poslední pohlednice je taková divočina. Narazítkovala jsem si různé baňky, které jsem opět vybarvila Copicama, vystřihla je a nalepila na přání. Některé jsou pro větší plastičnost podlepené pěnovou páskou. Pro efekt opravdových baněk jsme je všechny ještě potřela glossy lepidlem, aby se pořádně leskly.


Jsem ráda, že jsme se do vánočního tvoření pustila. Alespoň už nějaká přání mám hotová a snad je brzo doplním o další a nebudu je lepit na poslední chvíli jako minulý rok. A přiznám se, že jak přání běžně nedělám, tak mi hrozně dlouho trvá, než něco vymyslím. 
 
P.S. Když jsme psala článek a dohledávala razítka, tak jsem si všimla, že holky do e-shopu v tichosti naskladnily opět novinkovákrasopisná razítka od Sisi. No já se z nich fakt picnu! 
 
Tvoření zdar.
Iva

8 komentářů:

  1. baňky jsou TOP! a díky za upozornění na nová razítka :) hned jdu na to mrknout.

    OdpovědětVymazat
  2. Ivi, super napad na pranicka. Banky jsem taky okukovala, nakonec nekoupila a ted vidim, ze jsem udelala chybu 😆 jsou ve tvem podani dokonale☺️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miri, moc dekuji....já razítka miluju a objednávám všechny 😂

      Vymazat
  3. Ivi, tak ty jsou úplně superboží!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Zvířátková razítka mám též doma, jsou supermilá, děkuji za inspiraci, využiji při tvorbě přání do školky ❤️😁

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti,dekuji za milá slova a těším se na tvou inspiraci ze zvířátek

      Vymazat

Pin It button on image hover