pondělí 4. listopadu 2019

VÁNOČNÍ SERIÁL - DÁRKY Z LÁSKY / 1. nástěnný kalendář


DÍL 1.


NÁSTĚNNÝ KALENDÁŘ NA VLASTNÍ FOTOGRAFIE 

NA ROK 2020


Nejlepší dárek pro maminky, prarodiče, kamarády... prostě pro každého. A přitom tak jednoduchý, že tvoření můžeš klidně svěřit i dětem.  Vytvoř dárek, který si budou užívat celý rok.


Nástěnný kalendář Papero amo na rok 2020 má dvanáct listů s kalendáriem, do kterého se dají vepsat poznámky a krásnými citáty napsanými oblíbeným kaligrafickým stylem, který nadchne každého. Každý list má prostor na vlepení fotografií a zdobení. Určitě oceníš luxusní papír vysoké gramáže.

Začni tím, že si vytiskneš fotografie. V naší ukázce jsou fotky vytištěné v běžném fotokiosku, kde nabízejí čtvercový fotmát 15 x 15 cm. Ale můžeš mít na stránce i víc malých fotek menších rozměrů a vytvořit koláž.
Vyber si vzorované papíry, které se ti budou hodit k jednotlivým fotkám. Nejlepší je držet se pravidla vybrat  takový papír, na kterém jsou barvy podobné těm na fotkám. Pak budeš s výsledkem určitě spokojená. Když budeš chtít dál zdobit, můžeš použít samolepkypapírové výseky nebo vystříhat ze vzorovaných papírů některé jeho části, třeba kytičky, lístky. Na lepení je ideální oboustranná lepící páska. Listy se nebudou kroutit a zaručeně se neodlepí.
 
 

1 komentář:

  1. Krásně jste nám to zase připravily👍 Těším se, jak si ho v sobotu na setkání pořídím a budu vybírat aktuální fotky k přísloví u každého měsíce. Kalendáře i pro rodiče budu tvořit již počtvrté. Ještě dva měsíce budu listovat v tom krásném loňském 😉

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover