pondělí 16. prosince 2019

MY LIFE KIT projekty / IVA

Krásný advent vám přeji, jak jste na tom s tvořením v tomto předvánočním období? Já se přiznám, že letos nějak bojuju s časem a únavou. Už měsíc se připravuju na každoroční prosincové album, ale nějak se mi zatím nepodařilo se k tomu dokopat a jsem ráda, že jsem alespoň zvládla dolepit minulé Vánoce. Ale Alča s Valikou to taky nádherně rozjely a ukázaly nám své skvosty a různé vychytávky….oba články jsem hltala a pár nápadů určitě letos také použiju. Ale dneska bych vám zase chtěla ukázat pár vánočních stránek s MY LIFE KITEM . Paradoxně ale ani jedna nebude kapsová.


Přiznám se, že se mi čím dál víc líbí tahle forma zaznamenávání událostí, kdy na jednu stránku nalepím víc fotek a nejsem svázaná žádnými kapsami.


Na první stránku jsme po dlouhé době vytáhla kraftovou čtvrtku, protože jsem alespoň na kousek stránky chtěla nalepit kousek papíru od Crate paper z kolekce Snow and Cocoa, který by na bílém podkladu zanikl, stejně tak jako výseky z kitu. 


Kromě aktuální kolekce jsem ze zásob ještě vyštrachala loňský PAGE KIT a k zasněženým fotkám jsem přidala tyto vločky a bordury.


Na protilehlý roh jsem pro změnu nalepila samolepky a výseky větviček. Snažím se při lepení stránek použít opravdu co nejvíc z kitu, aby se mi materiál nehromadil. Mám moc ráda různé kruhové ozdoby a ty jsme ještě doplnila epoxy vločkami, enamelkami a pár tečkami s lakovými popisovači.


U druhé stránky jsme bojovala s fotkami… holkám jsem ke sváteční večeři oblékla červené šaty a nedokázala jsem nějak smysluplně upravit fotky, aby to tak hrozně nerazilo. Navíc jsem si fotky tiskla doma na tiskárně, protože jsme potřebovala trochu jiné velikosti a vytisklá fotka vypadá úplně jinak než na monitoru. No nevadí, časem to snad vychytám…hlavní je, že je nalepeno.


Dvě velké kartičky jsme si rozstřihla podélně a nalepila jako proužky přes celou stránku. Holky opět letos rozesílají k objednávce kartičku na vyšívání, tak jsem se inspirovala a vytáhla po dlouhé době jehlu a vyšila pár křížků. Využila jsme té šílené žluté barvy sedacího vaku mé švagrové a zvolila jsme podobně žlutou bavlnku.



Pokud také hledáte inspiraci na instagramu, tak jste nemohly přehlédnout, že hitem letošních Vánoc jsou dvě kolekce: Snowflake od Crate Paper a ta druhá je Wonderland od Lora Bailora, ze které jsou právě tyto šablony stromečků do BS. 


A nakonec poslední stránka s výřezem z plotru. Začátkem prosince odstartovala Paige Taylor Evans takový adventní kalendář 25 Days of Christmas Cut files. No tak jsem to zkusila a vyřezala si stromeček složený z baněk. Trošku jsme si ho ještě poupravila a do jednotlivých koleček jsme nalepila buď fotky nebo kousky z kartiček z kitu. Dřevěná podkladová stránka je z aktuálního Page kitu a když už jsem měla kit v ruce tak jsme si vytáhla pár chipboardů vloček, stromečku a “24”. Ty menší chipboardy jsou novinkové. No a to bych nebyla já, abych tam ještě něco nenalepila, že jo….tak jsem si vyloupala všechny vločky a hvězdičky.


Mrzí mě, že prozatím nestíhám adventní album, ale aspoň pár vánočních stránek jsem zvládla. Jak jste na tom vy? Přeji krásný den a tvoření zdar. IVA

8 komentářů:

  1. Ivi Wow 😍😍😍 akože ta posledná yranka to je bomba 👍👍👍❤️❤️

    OdpovědětVymazat
  2. Odpovědi
    1. Peti,dekuji moc,tak ty výseky vždycky nedělají nejvíc parady

      Vymazat
  3. super nápady, Ivi. Líbí se mi, jak si vyvážila tu hořčicovou barvu z fotky jemným šitím ve stejné barvě 😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji 💋 no musela jsem tam tu žlutou ještě nějak zakomponovat,na to tak nerazilo 😂😂😂

      Vymazat

Pin It button on image hover