úterý 17. prosince 2019

PAGE KIT projekty / ANNIE


Ahoj, moc tě zdravím.
Máme před sebou poslední adventní týden a u nás je to hotový lazaret. Já se snad těším víc jak ty děti, že nebudu muset vstávat do práce a celý den se jen tak povalovat. Nebo aspoň takový je plán. Dnes mám pro tebe dvě stránky z aktuálního prosincového PAGE KITU, který je prostě nádherný. Musím se přiznat, že jsem poslední měsíc lepení pověsila na hřebík. Žádné přáníčka, žádné december daily, kromě adventního kalendáře jsem neslepila nic… Jaksi nebyla nálada, energie. Hlavně teda ta energie. Prosincový page ale ve mně cosi probudil a já zase dostala chuť se do toho pustit.

První layout je klasický 12x12 a je víc než aktuální. Fotka je totiž z této soboty, kdy nám Robča odjel s chlapama na víkend do hor. Přišla mi večer na messenger a já ji už nepustila z hlavy.



Na Šeráku už totiž napadl sníh a opravdu to tam bylo jen pro drsné chlapy.


Celou dobu jsem pracovala se třemi papíry. Modrým s vločkami, s designem dřeva a s bílou čtvrtkou.  Pohrála jsem si trošku s jejich rozložením. Tento typ layoutu jsem už použila několikrát a nikdy se mi neokouká.


Pod fotku jsem navrstvila opět stejné papíry a zbytek vellumu.
 K fotce jsem přicvakla zlatou sponku.


Moc jsem chtěla použít krásné dřevěné domečky, jsou tak roztomilé. Doplnila jsem trochu roští.


Pár výseků i do levého horního rohu. Možná ještě přidám journaling bílou gelovkou.


Přes spodní část hnědého papíru jsem obvázala zelený provázek, doplnila nápis, který je s výseků z cestovatelského kitu a bylo hotovo.


Druhá stránka má velikost 11x 8,5 inch a inspiroval mě k ní papír s barevnýma baňkama. Už dlouho se mi nestalo, abych stránku viděla tak jasně.


Jako podkladovou stránku jsem si vybrala tu s proužkami a na ni nalepila bílou. Nejprve jsem si všechno naskicovala tužkou na obyčejný papír, protože jsem původně chtěla journaling psát na PC. No nakonec jsem se do toho pustila i tak a těch pár slov dopsala růčo.


Nejprve jsem na čtvrtku nacákala různé odstíny zlaté a nechala oschnout. Pak už jsem mohla lepit. Nevlastním plotr, a tak jsem musela vzít nůžky a baňky si prostě vystřihnout. Na stránku jsem nalepila 3. Jedna je přímo vystřižená z fotky. Kulatou baňku jsem vyřezala pomocí šablony do vyřezávacího strojku.


Každou baňku jsem zavěsila a doplnila ji mašličku. Přišlo mi, že je mezi nimi ještě dost místa, a tak jsem ještě dvě baňky dotiskla razítky. Doplnila jsem i zlaté nalepovací hvězdičky.


Nakonec jsem přidala opět trochu roští, datum a výsek „prosinec“. 



To je dnes ode mě vše.  A protože se opět přihlásím až po Štědrém dnu, chtěla bych ti z celého srdce popřát TY NEJKRÁSNĚJŠÍ VÁNOCE.

8 komentářů:

  1. Annie,ty stránky jsou boží....a ta fotka vystřižené jako baňka je super napad 👍

    OdpovědětVymazat
  2. Jasne ze sa mi páči aj ten druhy layout, ale teda ten prvý!!! To je teda masaker 😍😍😍 krása ❤️❤️❤️

    OdpovědětVymazat
  3. Annir krasne stranky obe, ale tie domceeee😍😍😍😍 Uzasne. A vidim, ze tomuto drevu sme prepadli tusim vsetky😂

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj presne tak, ten papir je proste bozi. Moc dekuju Katy😘

      Vymazat
  4. Jee Ivi děkuju, byl to takovy pokus☺️😂

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover