úterý 14. ledna 2020

MY LIFE KIT projekty / MIRKA


Moc vás všechny zdravím v novém roce a chtěla bych vám popřát, ať vás v něm potká jen to nejlepší ;)
Nový systém v střídání ML a Page kitu mi umožnil tentokrát pohrát si s úžasným lednovým ML kitem a podívat se do opravdového světa zimního království.



Příroda si s námi trošku pohrává a sníh jsme tuhle zimu u nás viděli akorát ve formě poprašku. No ale co se dá dělat. Starorůžová barva z kitu se skvěle hodí i k spadanému listí a blátu, no ne? :D

Stránka 1


Po delší době jsem vytáhla inkoustové barvičky od Jane Davenport a bílé gesso a namatlala si na bílou čtvrtku barevný základ. Pak jsem si vyrobila panel pod fotky. Z kitu jsem vzala světle šedou velkou kartičku, vyřízla z ní uprostřed okénko a to připojila ke kratší části pomocí washi pásky jako prodloužení velké kartičky. Spoj je vidět jen při opravdu podrobném zkoumání.


Stejným způsobem jsem ještě udělala tmavě šedý panel, jen s menšími rozměry. No a pak už přišly na řadu fotky a lepení ozdob.


Když nesněžilo doopravdy, bude sněžit aspoň na papíře ;) Nepoužít ty nádherné vločky by byl přece hřích.


Jelikož mi vločky i nadpis na růžovém podkladu zanikaly, zvýraznila jsem vše tečkami v tmavé barvě.



Stránka 2

Aby se neřeklo, pár fotek ze sněhem jsem vyhrabala z loňského ledna, kdy o sníh taková nouze nebyla. V albu mi to ale zrovna vycházelo na nepříliš atraktivní rozložení kapsy v rozměru 8,5*11. Musela jsem se s tím trochu popasovat, uf. Dobrá zpráva je, že takových kapes mám na zdělání ,,už jenom” 9.


Líbí se mi, když obrázek na kartičce částečně zasahuje do fotky. Tahle kartička s vločkou je na to jako stvořená. Stačí trochu vyříznout, nebo obstřihnout vločku tak, aby se dala pod ní zasunout fotka. Nápis láska a srdíčko je z tohoto aršíku průhledných samolepek.



Věneček mě vždy láká k tomu, abych do něj umístila fotku. Stačí opatrně vyříznout otvor (v tomto případě ovál) a je to. Jednodušší tedy je obstřihnout fotku do požadovaného tvaru a nalepit ji na kartičku, ale mně se asi víc líbí, když je fotka pod tím a dostane malinko takový 3D nádech, jako když se člověk kouká z okna, nebo nevím, jak to mám vysvětlit, ale určitě víte, co myslím ;) Já mám k dispozici na řezání jen velký odlamovací nožík, takže to není úplně přesné, ale pokud máte skalpel, nebo nejlépe oválnou vyřezávací šablonu, bude to dokonalé.


Na PLku je super, že se dá další fotka, které se prostě nechci vzdát, umístit pod odklápěcí kartičku. Já jsem tuto upravila do tvaru visačky.


A co je pod ní? Kuk:


A jak si tento kit užíváte vy? Já doufám, že letos sníh ještě bude, abych si mohla slepit i klasickou PL stránku. Na našem PA instagramu se můžete ale podívat, že tento kit má mnoho využití a kromě PL a layoutů vypadá báječně třeba i v big HappyPlanneru v podání Leonky. Co říkáte? Podle mě je to prostě dokonalost.

10 komentářů:

  1. Mirka krasne stranky😍 A to bodkovanie ma dostalo, to je aky prevratny napad! Svetove👏🏻👍🏻

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ďakujem, Kati. Ja ďubkujem už dávno skoro všetko :-D Tu som to možno trošku prehnala, ale je to taký dobrý liek na stres, takže človek nevie, kedy dosť :D

      Vymazat
  2. Krásné stránky a zase další kouzelnice s barvami ☺️ i ta kapsova je super! A děkuji Mirko ❤️

    OdpovědětVymazat
  3. Nádhera! Ta růžová a tečky...hned mám chuť pustit se do velké stránky. ❤️

    OdpovědětVymazat
  4. To ťupkování je fakt bomba, musím vyzkoušet 😁❤️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vyzkoušej, bude se ti to líbit, je to relax :D děkuji 😘

      Vymazat
  5. Miri obě stránky jsou perfektni, růžovka něžnost sama a ta druhá plná nápadů. Mic se mi líbí kukátko i věneček😍

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover