úterý 28. ledna 2020

MY LIFE KIT projekty / PETRA

Krásné ráno!

Z aktuálního My life kitu Zimní království už jste mohli vidět nádherné stránky plné sněhu od Ivči, Mirky, Katky a Janičky, krásná přání od Valiky nebo se pokochat adventním minialbíčkem od Adélky. Včera jste se mohli inspirovat od Alči a já mám pro vás dvě Project Life stránky dnes.
 
První stránka je z posledního týdne loňského roku a zároveň prvního týdne roku letošního. Tenhle kit si přímo žádá o zasněžené fotky. My z Jižní Moravy máme tu nevýhodu, že sněhu máme pomálu a v tomto týdnu zrovna nebyl vůbec žádný. I přesto jsem na stránku propašovala pár sněhových vloček.
 
Ranní mrazíky jsou to jediné zimní, co jsem si mohla venku vyfotit. Journaling přistál na bílé kartičce s nápisem ZIMA. Nebyl to záměr, až posléze jsem zjistila, že jsem tuto kartičku dozdobila úplně stejně, jako Janička B., a to sněhovou vločkou.
 
Kolečka s nápisy jsou super, tady jsem využila hned dvě. Štítek je z lednového ML kitu z roku 2018.
 
Číslo jedna na lednové kartičce jsem použila pro označení týdne. Malou abecedu si lepím na zvláštní papír a až potom jako celý nápis přidám na stránku. Nápis ,,zůstaneme v teple“ je z aršíku samolepek z listopadového My life 2017. Tenhle typ samolepek používám ráda, jsou průhledné, univerzální, ladí s každou barevnou kombinací, jsou prostě fajn.
 
Kartičku s kočičkami jsem uprostřed pod fotkou trochu vypreparovala a tři kočičky z ní přistály na fotku. Předtím jsem je ještě podlepila pěnovkou.
 
Další stránka je z třetího týdne letošního roku. Konečně napadl sníh! Bylo ho tak žalostně málo, že se musím smát pokaždé, když se podívám na fotky, na nichž se Barča válí takřka v hlíně… Ale užili si to moc! Pro označení týdne jsem tentokrát sáhla po velké abecedě, která je součástí kitu. 
 
Na malý journaling se skvěle hodí štítky. Holky je mají na skladě hned v několika barvičkách. Na tuto stránku jsem vybrala stříbrné. Výseky ponožek jsou opět podlepené pěnovkou.
 
Další journaling je na kartičce s nápisem z velké abecedy. I na tuto stránku jsem přidala několik sněhových vloček – když už teda napadl… :D 
 
No a tady se musím hodně smát – Bílo kam se podíváš… Taková louka, hezky zaseto, no nic, snad ještě napadne! 
 
Nakonec vám sem musím dát fotku, jak a kde tyto stránky vznikaly. Hlásím, že pracovna je stále v krabicích, stůl i kallax ve sklepě, no je to boj ta rekonstrukce. 
 
Těším se na vaše inspirace z tohoto kitu a přeji vám hodně hodně sněhu!

4 komentáře:

  1. Peti, máš to krásné moc! Kočičková kartička "naše cácorky" nemá chybu a "bílo kam se podíváš" je opravdu vtipné 😂 U nás je to bohužel úplně to samé...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Baru ❤️ hlásili, že začátkem týdne napadne a u nás je úplně jaro 🙈🙈

      Vymazat
  2. Peti, krása! Ta úvodní ke 3.týdnu super! Ukládám a musím ty čičinky taky takhle použít i v diáři. A sníh je asi je na Sibiři..😂😂

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Ali 😘 Barča se mě ptala kdy už bude sníh, tak jsem jí řekla právě taky, že ten je asi jenom na severním pólu a ona že jde do sklepa pro boby a že tam zajedem 🤣🤣🤣

      Vymazat

Pin It button on image hover