pondělí 17. února 2020

December Daily / ANNIE

Dnešní článek byl pro mě opravdu výzvou. Před nedávnem jsem slíbila, že ti ukážu mé prosincové album zaplněné fotkami. Posledně jsem měla pouze základ alba a na něj se můžeš podívat tady. No jak už to tak bývá, album jsem odložila stranou a věnovala se novým krásným kitům a papírům, které na nás holky od nového roku chrlily.  Jen těžko se mi vracelo zpět k vánočnímu tvoření, vždyť venku už je pomalu jaro. No ale slib je slib, tak jsem se hecla a tento víkend usedla k mému vánočnímu albíčku.

Pojď se podívat, co se mi za sobotní noc podařilo slepit.
Jak už jsem psala v minulém článku, použila jsem album 4x6 a k němu postupně vybírala snad všechen PA vánočnímateriál. Zjistila jsem, že ho mám minimálně ještě tak na 5 alb. Snažila jsem album co nejvíce zjednodušit, abych ho tentokrát hlavně dodělala a nezůstalo mi rozdělané jako ty z předešlých let. Používala jsem teda převážně kapsy dvou typů, a to na fotku 4x6 a nebo na fotky dvě 4x3. 


Pro obzvláštnění jsem přidala i pár stránek bez kapes. Na nich jsem se mohla vyřádit se zdobení, a nebo vytvořit nějakou schovávačku. 
 
Honzík si taky nazdobil jednu svou stránku.
Některé papíry jsem střihla do menšího formátu např. jen 4x4 nebo 3x4, abych oddělila dny, události od sebe. 
Visačkami jsem nešetřila. 
Taky jsem přidala schovávačky na víc fotek


Doma jsem našla ještě balíček kapes různých formátů. Ty čtvercové jsou super na insta fotky a ty maličké na chrastítka nebo koláže. 


Konečně jsem taky použila ty nádherné dřevěné výseky domečků.
Zdobila jsem jen velmi jemně, především různými nápisy z kitů. 


Kolikrát stačila jen kartička.

Jediné co mi ještě zbývá doplnit je journaling. Na ten si musím vyhradit trošku víc času, abych si dokázala povzpomínat a prošla popřípadě zápisky. 

Mám radost. Na začátku jsem si už začínala trochu zoufat, že to tento rok opět nedám. Teď mám před sebou pěkně nakynuté album, které sice ještě potřebuje trošku doladit, ale já si už můžu říct: Jo, zvládla jsem to. 
Jak ty to máš se svým vánočním albem? Máš hotovo nebo ještě lepíš? Určitě se nezapomeň pochlubit na naší Fb skupince. Pokud by sis chtěla moje album prolistovat, už v tuto sobotu 22.2.2020 PA Night Shopping . Budu tam!

7 komentářů:

  1. Annie máš to dokonale a krásne a hlavne nalepené. A ešte ako krásne. Ja som si tiež vyskúšala teraz 4 x 6 a je to zábava 😍😍😍🎉🎉 ale také krásne ako ty ho nemám 😘😘😘❤️❤️❤️❤️

    OdpovědětVymazat
  2. Ani, moc se ti povedlo ☺️ a to prolozeni ctvercovymi kapsami je super.

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné album, těšila jsem se na další ukázku alba, pěkně jsi ho zaplnila 👍😉 Já bych už také vánoce a prosinec chtěla uzavřít a věnovat se kitu z duhou a našim krásným zážitkům v roce 2020.No moc se nedaří, jsem nějaká lenivá a pomalá 🤔🍀

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné to máš ❤️ tento formát je super🙂 taky bych už se měla dokopat a dokončit to svoje prosincové... Nějak se mi nechce... 🙂

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné! Moc! A hotové... co víc si přát? 😁

    OdpovědětVymazat
  6. Moc krásné, už se těším na sobotu, mrknu live 😁😘♥️

    OdpovědětVymazat
  7. Anicko,mas to krasne a moc závidím,ze uz ho mas hotové 💪👍

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover