pondělí 10. února 2020

Exploding box z acetátové fólie / ADÉLA

Když nám Lucka ukázala náhledy aktuálního page kitu, hned mě okouzlil svou barevností. Když se k tomu přidá duha a jednorožec, tak vzniknou jen nádherné kousky. V minulém týdnu vám ukázaly holky, jak na boží stránky a minialbum, a spousta úžasností vás čeká i v tomto týdnu. Hlavou se mi honilo hodně nápadů, ale vyhrál to jednorožec, pro kterého jsem vyrobila „domeček“ nebo spíš louku. Je to exploding box – něco mezi přáníčkem, malým dárkem a minialbem.

Na ozdobení víčka jsem využila jen pár výseků a nápis „jsi moje láska na konci duhy“. Z textových samolepek se vždycky dá poskládat to, co potřebujete.
Základ krabičkyje papírový, ale na stěny jsem využila acetát. Dřív by mě to nenapadlo, ale když nám ho holky do kitu připravily, musela jsem si s ním něco zkusit. Aby bylo všechno dost sladké pro jednorožce, připravila jsem mu louku z organzy a pár kytek na drátku.
Pak všechno posypat flitry, to je jasné!
Dvě stěny krabičky jsem nechala pevné a polepila výřezy mraků a další jsem popsala bílým lakovým fixem. Krasopiska ze mě asi nikdy nebude, ale využila jsem jedno z razítek a prostě si ho překreslila.
Zkoušela jsem dva lakové fixy, které doma mám. Edding má sice širší stopu, ale je spolehlivější.
Protože má jednorožec menší party, udělala jsem mu i flitrové girlandy.
Nevím, jestli takovou blbost budu ještě někdy opakovat. Trvalo mi to déle, než jsem čekala.
Mraky na stěnách jsou přilepené tenkou oboustrannou páskou jen dole a po stranách, aby vytvořily kapsu. V jedné je zastrčená duha a v druhé pár fotek pro mou malou slečnu.
Fotky jsem tentokrát spojila jen sponkou.
Myslím, že taková drobnost potěší menší i větší slečnu a na louku se můžou přidat i další zvířecí kamarádi.
VIDEO

Už jste z kitu taky něco vyrobili? Ukažte to své Papero amo rodině na facebooku a inspirujte ostatní!
♡ 
Adéla

11 komentářů:

  1. Adel to je neskutočné!!!! Dokonalosť. Totalna ❤️❤️❤️👍👍🦄🦄🦄🔝

    OdpovědětVymazat
  2. Adel, ja se z tebe picnu! To ako taketo dokazes? Bohovsky si sa s tym vyhrala. Akoze nie som uplne ten jednorozci ruzovy typ ale toto je fakt super!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :)))) Už nevím, co vymýšlet nového, tak mě pak napadají takové blbinky.

      Vymazat
  3. To je nejkrásnější scrapbooková hračička jakou jsem kdy viděla! ❤️💛🧡

    OdpovědětVymazat
  4. Adélko, to je úplně úžasný! Dcerka musela být nadšená. Kromě všeho ostatního se mi moc líbí ty flitry "ze stropu" 😁 Jako fakt pecka!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna ty flitry ze stropu mi trvaly skoro hodinu (kdybych u toho nekoukala na seriály, bylo by to rychleji) a pak jsem zjistila, že nebudou skoro vidět. 😁 Dělala jsem ho v noci, když děti spaly, tak Ella ráno vždy zkontrolovala, co jsem mu vylepšila, jestli už má střechu a tak.

      Vymazat
  5. Adel, tak to je bomba....ty jsi tak kreativní a přijde pokaždé s úžasnými nápadem 😘

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover