pondělí 24. února 2020

MY LIFE KIT projekty / ALENA

Krásné poslední únorové pondělí! Pokud nesnášíte pondělky stejně jako já, doufám, že vám dnešní ukázky zlepší alespoň trochu náladu. Prvoplánově jsem se chtěla vrátit do prosince a ukázat celé DD album, ale vzhledem k tomu, že mi na stole kvetou tulipány, změnila jsem názor a album si nechám, až to bude více aktuální. Dnes vám ukážu ten jediný letošní sníh, který jsme letos viděli a museli za ním dojet. A taky jednu scrapbookovou stránku, což u mě není úplně obvyklé. 
 


Kdy naposledy jsem dávala na blog klasiku layout 12x12? Sama si to nepamatuju, ale tuším, že to bylo díky nějaké DT výzvě. Moc mě na ně neužije. Jenže když Paige Evans zveřejnila tuto výsekovku, musela jsem jí mít a přesně jsem věděla, na co ji použiji. Poprosila jsem scrapařku Monču, která vlastní plotr, zda by mi ji nevyřezala a ona byla tak hodná, že dokonce v několika barevných provedení a já si mohla vybrat. 
 

Onou událostí byla scrapkolaudace domečku (klasická kolaudace, ale jen se scrap holkami). Chudák přítel tenkrát trávil víc času na zahradě než doma, kde byl babinec a ještě dvě miminka k tomu. Ovšem my si to náramně užily. A holky nakonec i večer něco nalepily. Tudíž se celý den nesl v duchu přesného znění na výsekovce, jen to „repeat“ musíme podpořit, tím, že to zopakujeme. 
 

Jako materiál jsem si vybrala ten z Workshopového balíčku z podzimu 2019 (dostupné jen výseky), skvěle se mi hodil barevností. Vlastně jsem stejný materiál použila i na stránku v PL albu, když jsem lepila týden s touto událostí. Jako podklad jsem původně chtěla vzít bílou čtvrtku, ale když jsem viděla tuto „duhovou“, změnila jsem plány. 
 

Myslela jsem si, že text na barevném papíru zanikne, ale vzhledem k použitým výplňovým papírům, kde některé obsahují dost bílých míst, je to tak akorát vyvážené. Ty žluté a celý modrý výsek od Monči, jsou ze starší kolekce od Paige. 
 

Fotek jsem nakonec chtěla použít trochu víc, a proto jsem se odhodlala je zkusit vystřihnout do tvaru písmene a doufat, že to nebude vypadat zle. Celkem mě to překvapilo. Obávala jsem se, že buďto moc zaniknou nebo na sebe naopak strhnou moc pozornosti. Zbytečně. 
 

Stránku jsem doladila výseky z workshopového balíčku, razítko s datem události a bylo hotovo. Ale aby to nevypadalo, že to bylo raz dva hotové, tak vám musím říct, že podlepit celý ten výsek 3D lepicí páskou, kterou jsem musela rozstřihnout na půl, aby byla užší, bylo o nervy. Ještě větší nervy mě stálo nalepit to na podkladovou čtvrtku tak, aby to bylo rovně a zároveň výplň písmen lícovala. Myslím, že jsem si zvolila tu nejvíc nejhorší variantu, jakou jsem mohla. Uf.
 

Druhou dnešní inspirací je můj Happy Planner (už sis ten svůj objednala?). Konečně se nám podařilo vidět trochu sněhu při naší návštěvě u kamarádky, a tak bylo hned jasné, že na tento týden padne volba na lednový My life kit. 
 


Konečně jsem mohla použít všechny ty vločky a zimní hlášky, aby to nevypadalo jen jako zima. Tentokrát to opravdu zima byla. Sníh byl sice jen kolem rozhledny a dole v Liberci nic, ale to mi vůbec nevadilo. 
 


Tento týden se mi sešlo více fotek. Nejen díky výletu do Liberce, ale i nedělnímu Comic Conu. Ostatně vždycky když je něco o víkendu většího, musí se k tomu nabalit ještě něco dalšího a v týdnu je taky něco. Samozřejmě po takovém to týdnu následuje, ten úplně mrtvý, kdy můžu dokumentovat maximálně úklid domácnosti. Musela jsem tedy sáhnout po další insertové kapse a to jsem fotky opravdu zredukovala. 
 


Text jsem zatím nestihla napsat, ale bude poprvé umístěn v místě, kde je v diáři standardně „notes“ (místo na poznámky). Možná něco menšího mezi fotkami, ale to spíš, kdyby nestačil celý ten sloupec. Možná ještě doplním nějaký ten nadpis, až mi dorazí malá abeceda, značně mi prořídla písmenka. 
 



Mějte krásný týden a já doufám, že při dalším mém článku bude venku větší náznak jara.

3 komentáře:

  1. Ali, ta výsekovka je úplně boží 😍 Skvělý podklad jsi zvolila, zdobení a o té piplačce s podlepováním ani nemluvím 😂 No a HP - kochàm se kochám a v příštím roce mě to asi nemine 😁 Skvělé, že ten snížek byl, viď. Člověk si to přeje už kvůli tomu scrapu a těm úžasným kitům 🤣❤

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně..už si připadám jako blázen, že se snažím vymýšlet výlety, abych mohla použít materiál..😂

      Vymazat

Pin It button on image hover