pondělí 3. února 2020

Organizace razítek / VALIKA

Ahojte,
Dnes si poupratujeme a zorganizujeme pečiatky resp. razítka.
 

Začnime tým, kde som zohnala tieto krabičky. Odpoveď v Sabinove. Každopádne niečo podobné určite nájdete v domácich potrebách a sú to krabičky na korenie. Mne sa podarilo nájsť užšie, aj širšie prevedenie ... ale akákoľvek krabička s priehradkami poslúži. Mne vyhovuje, že sa jednotlivé oddelenia dajú posunúť a prispôsobiť.
 
Každý milovník resp. každá milovníčka pečiatok rieši problém ako ich dobre a prehľadne zorganizovať. Veľkej obľube sa tešili a tešia obaly od Avery elle. Osobne ich mám veľmi rada. Mojimi najobľúbenejšími je veľkosť 6x8 inch na extra veľké pečiatkové sety. Do klasického rozmeru sa vám k pečiatkam zmestia aj vyrezávacie šablóny, papiere s testami či vopred vymaľované obrázky.
Avšak mne pripadali veľmi široké. Dlho som premýšľala a potom ma osvietilo. Veď sme v Európe a tiež máme vlastné štandardizované obaly... a tak vzniklo toto ♥
 
Obaly 10 x 15, teda A6
Nebudem klamať, zohnať tieto obaly je najväčší problém a ani ja sama ich nemám nazvyš. Každopádne sú perfektné pre všetky PA abecedy, ktoré milujem, lebo majú dĺžne a mäkčene.
 
Obaly 9 x 11,5 cm / 3,5 x 4,5 inch
Tieto obaly zháňam v papiernictvách, školských potrebách a pod. Tento rozmer je perfektný pre všetky pečiatky z card kitov, ale nielen z nich. Prikladám linky na moje najobľúbenejšie razítka – všechno nejlepší k narozeninám, život s tebou, je časna párty.
Obaly A7 7,5 x 11 cm
Užšie, menšie, skladnejšie, asi aj lacnejšie. Zmestia sa do nich aj cark kitové pečiatky, ale treba trošku ostrihať tú fóliu. Je to na zváženie. Ešte sama som sa nerozhodla. Každopádne ideálne na menšie pečiatkové sety.
 
Obaly 6 x 9 cm
Alebo jednoducho povedané obaly na kartu. Vhodné na mini pečiatkové sety alebo len na nadpisy, ktoré teraz dievčatá doplnili do obchodu.

Jednou z vecí prečo som sa ešte nerozhodla je aj fakt, že tie užšie A7 obaly sa perfektne hodia do Ikea krabičky. 
 
Že nevieš o čom hovorím? Viac nájdeš v tomto článku. Máš mesiac na zorganizovanie pečiatok, lebo o mesiac sa hlásim s novým (možno aj staronovým) nápadom na organizáciu tvojho úžasného PA materiálu.
 
Krásny deň želám,
Valika

6 komentářů:

  1. Vali tys uhodila hřebíček na hlavičku, taky mě už tyto obaly napadly, a když to vidím u tebe jdu do toho. Super to máš👍

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jej no tak vidíš, sme na jednej vlne 😘 je to super. Určite vyskúšaj, neolutujes ❤️❤️❤️

      Vymazat
  2. Krásná krabička. Také mám už pár let organizováno v těchto pouzdrech. Je to super. Zuzana.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jej Zuzka no tak vidíš. Človek si myslí aký super prevratný nápad a napokon to ty máš už roky odskúšané 🤣🤣 ale tešim sa ze, aj tebe to funguje. Ďakujem za tvoj koment ❤️❤️❤️❤️

      Vymazat
  3. Vali já nemám skoro žádná razítka, ale kdybych měla, určitě bych je chtěla mít takto ❤️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 😘😘😘 Ty si zlata. Ja si ani neviem predstaviť život bez razitok 🤣🤣👍❤️❤️

      Vymazat

Pin It button on image hover