úterý 18. února 2020

PAGE KIT projekty / ALENA


Ahojte, dneska to nebude zamilované, ale Page kit tu bude. Valentýna sice slavíme, ale romantické zamilované fotky nemám, za to se u nás udála jedna růžovo-zlatá událost, ke které si kit náramně hodil. 
 


Původně jsem tu chtěla vyfiknout taky nějaké minialbum, ale naše selfička s přítelem nebyly to pravé ořechové a navíc bych to ocenila asi jen já. Přítel by si to prohlédl, řekl, že je to pěkné a konec. Takže jsem to nakonec zavrhla. Rozhodla jsem se to nelámat přes koleno a vzít co mám. Vytiskla jsem si fotky z uplynulých týdnů a zjistila, že ty z nedělní oslavy narozenin mojí scrapové kámošky se skvěle hodí. 
 
 
Růžová/žlutá nebo růžová/zlatá, to už je skoro stejné. Přidala jsem si ještě zelenou a jala se lepit jeden z našich týdnu do Happy planneru (ještě jste nepodlehly?). Fotek tentokrát bylo více, než se vlezlo na týdenní přehled, a navíc jsem některé chtěla trošku větší. Pomohla jsem si tedy insertovou kapsou, která se přímo prodává pro Happy planner. V balíčku insertů je více rozložení, já použila to, kde jsou 3 kapsy na 3x4 fotku.
 


Překvapilo mě, jak dobře se kit dá použít i na takovou událost jako je oslava narozenin. I přes spoustu zamilovaných hlášek, které jistě použiji v týdnu s Valentýnem, jsem jich našla plno neutrálních a dokonce i pasujících dokonale. V kitu tentokrát není abeceda, ale skvěle mi posloužila malá růžová a velká bílá s černýmlemováním. Ta žlutá je z vlastních zásob. 
 


Stále se snažím dodržovat rozložení fotek, alespoň trošku podle dní, a tak mi začátek týdne zeje prázdnotou. Tentokrát jsem toho využila a udělala si pár zdobících míst a jedno velké na journaling. Skoro jsem se nevešla, uf uf. To se mi moc často nestává. Původní plán byl je zelenou čtvrtku přelepit bílou s textem, ale nelíbilo se mi, jak ta zelená zanikla. Dala jsem si tedy práci a text rozřezala na jednotlivé proužky a pak postupně nalepila. No piplačka, co vám budu povídat, ale za ten trošku vykukující zelený papír mi to stálo. 
 


Místo se našlo i na označení týdne, i když by leckdo mohl navrhnout, že to v diáři ztrácí smysl, mně se tenhle „pozůstatek“ z project life líbí. Vytáhla jsem i starý arch samolepek z lednového My life kitu 2018, protože se mi skvěle hodila ta zelená a pak taky hlášky z Card kitu 12/2018, protože narozeniny. Nakonec jsem nalepila i tu o zubech z loňského lednového ML kitu. 
 


Když jsem si prohlížela fráze, které Lucka do kitu napsala, padlo mi oko na „Láska je když…“ a vzápětí na fotku, kde se přítel láduje langošem. Bylo jasno! Kdo je taky tým langoš? 
 


To je pro dnešek vše. A co vy, už jste do kitu střihly? Musím se přiznat, že jsem zužitkovala pro mě ty hezčí čtvrtky, ale tu nej nej jsem si schovala. Snad se mi na týden s Valentýnem bude hodit. Těším se na vaše příspěvky.

11 komentářů:

  1. Krásné, Ali, tobě ten Happy Planner fakt sedl jako PNŠ 😜😘

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. PNŠ? Znám jen jako hrnec na prdel..😂😂 děkuju ❤️

      Vymazat
  2. Alco máš to super, obdivuji, jak dokážeš zaplnit všechna okýnka a pořád to vypadá skvěle ❤️ pověz mi tvůj dojem, zda se nám to na konci roku vleze do těch velkých kroužků 🙂?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No doufám, že jo..ale kdyžtak půl roku a půl roku na velkých..ale přijdou mi fakt obří, takže by to mohli dát.

      Vymazat
  3. Ali,super! Langoše mě rozesmály 😁 A ta piplačka s textem... obdivuji!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo asi je to takhle na dlouhou dobu naposled...ale tisknout ho budu už vždy...děkuji

      Vymazat
  4. Heeej to je boží! ♥️ Já už chci taky lepit HP, PLkem letos vyloženě trpím, loňský skluz mi nahání hrůzu.. tohle vypadá tak zábavně 🥰😅

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele zase ať to tak nezveličujeme..má to taky svá úskalí...ale i tak mě to baví o trochu víc než klasika! Ale myslím, že největší podíl na tom má ta změna.

      Vymazat
    2. To si myslím taky no, chce to změnu 😅

      Vymazat
  5. Teda Ali, tohle je fakt bomba a uplne nad tím slintam...mas to krasne 🤩

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover