pátek 7. února 2020

PAGE KIT projekty / JANA B.


Moc vás zdravím při pátku a jedna důležitá otázka: už máte svůj "duhový" kit doma? Protože právě dnes začíná víkend (no, skoro) a já mám pro vás pár projektů pro inspiraci. Vlastně se nám to tu těmi kitovými projekty začíná krásně plnit. Mrkněte na článek Annie (tady) s úžasnými clean and simple stránkami a prolistujte si skvostné duhové minialbum naší Péti (tu). 



Čím začneme? Vezmu to popořadě, jak jednotlivé projekty vznikaly. 

S holkami v design teamu jsme si vyměňovaly nápady, co všechno chceme z kitu vyrobit a já přemýšlela, co tématického vyrobit pro toho svého muže. Jenže pak na mě začalo volat to žluté nedokončené album 2019 a ta spousta děr v něm, že jsem se rozhodla je trochu zaplácnout. Jako první vznikla tahle stránka o jednom velkém štěstí. Papírovém.


Naše skupinová fotka je z instax tiskárny, takže krásně plastická. Využila jsem toho a nadpis podlepila pěnovými čtverečky, aby krásně vystoupl nad úroveň fotky. 


Miluju rámečky a říkám: Luci, jen houšť a víc! Tenhle je ustřihnutý a zbytek uvidíte na další stránce.


Přesouváme se ke kapsové stránce. Když jsem albem listovala, hledala jsem fotky a situace, které by s kitem rezonovaly. Bylo opravdu z čeho vybírat ... Nakonec padla volba na tuto stránku. Pro vysvětlení: až do listopadu mám všechny fotky vyvolané a nastrkané do kapes, takže v situacích, jako je takto, mi stačí kouknout, vzít a tvořit. Taková malá útěcha, že aspoň něco mám.


Schválně jsem si vybrala týden, kde těch fotek nebylo tolik a mohla jsem bez výčitek zaplnit kartičky krásnými duhami. I na titulku došlo a to se mi nestává často!


Tentokrát mi štěstěna nepřála a do krásného rámečku jsem nebyla schopná napasovat jedinou fotku, takže je samotný a zdobí ho hvězdička. Myslím, že mu to i takhle sluší.


Další duha, roztomilý cupcake a moje pokusy o kaligrafii. Jinak, holky, TOHLE kaligrafické pero už mám druhé a je nejlepší!


Druhý rámeček jsem využila na journaling. Jak vidíte, použila jsem dva papíry v kitu, ty nejvíc neutrální. Zbytek jsem doplnila journalingovými kartičkami, které jsou na tyto účely jedinečné. Mám jich pěknou zásobu a podle potřeby používám buď tištěnou stranu, nebo tu bílou na podlepování.


Jako třetí v pořadí vzniklo toto přáníčko. To jsem si totiž řekla, že bych se zase jednou mohla nějakým valentýnským liebesbriefem blýsknout. Výsek duhy jsem si šetřila na třásně a la Annie (mrkni sem), ale nebyl vhodný provázek. Takže duha, jednorožec a "nikdo neřekl, že to bude jednoduché". 


Což nebylo, protože ta folie na tom, to byl zase nápad! Když už byla v kitu, rozhodla jsem se ji využít. Řízla jsem ji na velikost přáníčka, narýhovala na mojí skvělé rýhovačce a řezačce 2 v jednom a raději sešila na hřbetu sešívačkou


A pak jsem malovala duhy tímto markerem. Stačilo pár obloučků a srdíček. Nakonec jsem přidala provázek a pověsila na něj jeden dřevěný výsek, když je to z lásky. (Mimochodem, víte, že dřevěné výseky se dají úplně v pohodě stříhat nebo proděravět kleštěmi?)


A jako poslední jedna pětiminutovka diářová. Rozhodla jsem se nesyslit a použít, co se dá. Takže duhové samolepky putovaly do diáře. Růžová abeceda se k tomuto kitu parádně hodí. 


A teď už jsem děsně napnutá, co s kitem provedete vy! Pochlubte se na našem instagramu a použijte #paperoamo nebo v naší fcb skupině Rodina Papero amo. Těšíme se! Krásný víkend!

12 komentářů:

  1. Tolik krásné inspirace ❤️❤️❤️ ale teda ten kousanec, to vypadá děsivě 😲

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji moc, Peti! No, stale mam jeste pozustatky, uplne se to nezahojilo, normalne!

      Vymazat
  2. Jani nemám slov toľko krásy pohromade ❤️😍 nádhera a to tvoje písmo sa mi Taaak páči. Aj ja chcem tak pekne písať 😊 snáď sa cez víkend aj mne niečo podarí zlepit 😉

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee, dekuji, Ivi! Drzim palce, at mas chvilku na lepeni a tesim se, co krasneho to opet bude!

      Vymazat
  3. To je bomba, Jani 😍 Líbí se mi úplně vše do puntíku ❤

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miri, dekuji moc. Ja uz se tesim na tu tvoji nadheru!

      Vymazat
  4. Jani, úžasná kompozice layoutu- s dovolením si někdy liftnu ❤ PLko vymazlené k dokonalosti. A to přáníčko... nádhera! 😊😘

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baru, dekuji moc!! A uplne bez dovoleni, urcite jsem to podvedome taky nekde videla 😂 tesim se na tve projekty!

      Vymazat
  5. Všechny projekty jsou nádherné, ostatně jako vždycky 😁 tento kit je perfektní, dneska jsem k němu také zasedla a slepila si stejně jako ty nightshoppping, jednorožec na mě prostě čekal 👍

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Juchuuu, nightshopping, chci to videt!! Moc dekuji, Peti!

      Vymazat
  6. Jani, krása nesmírná!!! Layout z UH si ukládám pro inspiraci. 😘

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen ukladej 😂😂 ja se tak moc tesim na ten domecek!! Dekuju!

      Vymazat

Pin It button on image hover