úterý 11. února 2020

PAGE KIT projekty / KATKA


Ahojte priatelia papiera a lepidla. Tak ako? Decembrové albumy dokončené, vrháte sa pomaly na ďalšie projekty? U nás v DT sa teraz vo vzduchu vznášajú srdiečka (no dobre, trocha aj dúhy a jednorožce) a keďže máme teraz také zaláskované obdobie, pripravila som si aj ja pre vás zaľúbenú inšpiráciu z februárového Page kitu.



V mojom telefóne sa nachádza asi patnásťtisíc fotiek môjho syna, ale asi tak dve alebo tri fotky mňa a môjho manžela, na ktorých sme spolu, takže keď som si povedala, že nás idem skrepnúť, bol to tvrdý oriešok. Našla som však jednu nezdokumentovanú fotku, ktorá pre mňa mala krásny príbeh. 
 
V deň druhého výročia našej svadby sme práve boli u našich na kopaniciach a ráno som sa zobudila sama. Môj manžel sa vytratil a nebolo ho. Potom sa ukázal aj s ručne natrhanou kyticou lúčnych kvetov (ochranári odpustia, bola to fakt hrozná romantika a to sa u nás fakt nestáva často). Som hrozne rada, že nás mamina cvakla a môžem tento moment založiť do rodinného albumu. Ktovie, či sa také niečo ešte niekedy zopakuje.



Rozhodla som sa, že pre dnešný layout použijem nejaký pekný výrez z plotra, ktorý si popodliepam papiermi z kitu. A tak som aj spravila. Zvolila som veľmi aktuálny cut file of Pinkfresh Studia, ktorý som našla ako darček v ich FB skupine. Ten som následne popodliepala, písmená a srdiečka machuľovým papierom, a na lístky som len ten istý papier obrátila z druhej strany.


Potom som spravila toto.


Bola to taka psychohygienická činnosť, čo vám poviem. Chcela som, aby to celé pekne vystúpilo do priestoru, tak som (ako vraví klasik) vypenila.

A teraz príde to, čo už poznáte. Vzala som bielu štvrťku a natrela ju priesvitným gessom. Celú. Lebo výtvarné chúťky boli fakt veľké. Následne som vytiahla asi 7 odtieňov ružovej a asi tri odtiene modrej farby a pustila som sa do toho. Z papiera sa na mňa po pár náteroch a preschnutiach usmievala takáto machuľa (foto robená v noci).


Tieto ružové odtiene ja veľmi málo používam, ale nedávno som pozerala video Missy Whidden a tá tam tak čarovala s týmito farbami, že som proste musela. Inak to nešlo.

Z kitu ma veľmi zaujali rámiky, ktoré som sa rozhodla využiť. Jeden som preložila cez fotku a tak trocha nás zarámovala, pomocou ďalšieho som dokončila nadpis a posledný som dala cez okraj na oboch stranách.


Fotku som zastrčila pod veľký výrez a dozdobila ju frázičkou a srdiečkom. Pod ňu prišiel zvyšok môjho multijazyčného nadpisu a zhluk ozdôbok. Celé som to dotvorila zopár nálepkami, pridala journaling a zopár posledných fŕkancov a bolo hotovo.


Tvorbu stránky som si užila. Snažila som sa tam prepašovať aj nejakú tú dúhu, ale fakt sa mi tam pre ňu nepodarilo nájsť to správne miesto. Tak možno dievka bude mať layout len sama pre seba. Ja sa s vami prednešok lúčim a želám príjemné tvorenie s februárovým Page Kitom.

Katka

12 komentářů:

  1. Dokonalá stránka! Moc se mi líbí ta barevná kombinace. A ano společných fotek s manželem máme také málo. A mých fotek je ještě méně :-) (Teda těch použitelných)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dakujem Radko, no myslim, ze nas tu asi bude viac. Ze ked chceme mat fotku, na ktorej sme my, sme odkazani na svoju dlhu ruku😂😂😂

      Vymazat
  2. Překrásný layout, Katy, a ten příběh s kytkou mě úplně dojal 😍😘

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Barus dakujem, veru aj ja som bola dojata, obzvlast preto, ze moj muz teda taketo kusy nevystraja casto😊😂💕

      Vymazat
  3. Katko, to je neskutečná nádhera! 😍😍😍 Plotrovy nápis super, u té pěnovky bych to asi vzdala. 😁

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Adelko dakujem krasne, no bolo to fakt celkom pracne, a teraz mam novu, ktora nie je ani z jednej strany lepiva, takze este paska z jednej strany a paska z druhej strany😂😂😂

      Vymazat
  4. To je nádhera, jak provedením, tak obsahem ♥ A ty barvičky...mám opět chuť sednout a něco "patlat":))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani dakujem velmi pekne💕 A tu chut treba pocuvnut, patlanie je najvaaaaac!😂👏🏻

      Vymazat
  5. Kači, super stránka....miluju tvoje hrátky s barvami

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover