čtvrtek 12. března 2020

Máme novou DT posilu / LEONA

Dneska pro tebe máme malé překvapení! I když, ono to by to asi nemělo být překvapení, protože kdo vidí, jaký krásy Leona tvoří, tak je prostě jasný, že v našem DT nemohla chybět! Tudíž vítáme Leonu mezi nás a hned má pro tebe luxusní článek!


 
Ahoj, všechny vás zdravím u mého prvního článku u PA. Jmenuji se Leona a nedávno mě holky oslovily, abych se stala součástí jejich design týmu. Jsem z toho doteď trochu na rozpacích… Ale tuto výzvu jsem s velkou radostí přijala. 
Scrapbook jsem objevila po narození prvního syna. Začínala jsem tak všelijak, lepením velkých stránek, pak klasického PL (project life). Loni jsem se pustila do menších formátů 8,5x11 a 6x8, a to mě hodně chytlo za scrapbookové srdce. Letos jsem to ještě trochu obměnila a dala se do tvoření Big Happy Planneru. Zatím mě to baví a uvidím, co bude dál. Snad vás, ani holky z PA, se svou tvorbou nezklamu.
Dnes vám ukážu inspiraci z nového jarního My Life kitu, který je plný kytiček a krásných barev na jarní tvoření. Pojďte se se mnou podívat.
Jako první mám pro vás připravenou dvoustranu v mém Happy Planneru, který letos tvořím stejně jako Alena. Ta už spoustu krásné inspirace ukázala tady nebo třeba tu
Planner tvořím podle okýnek, ale i jak se mi zrovna sejdou fotky. V týdnu se mi podařilo udělat pár hezkých záběrů kluků, jak blbnou na koberci, tak jsem vybrala hned tři. Venku na procházce jsem vyfotila malý záchvěv jara a taky si koupila tulipány. Jako správná scrapžena jsem si to vyfotila do alba. 
Na zdobení jsem použila výseky dnů. Říkala jsem si, že by nebylo špatné doplnit to i dalšími kruhy, tak jsem si jich pár vystřihla z jedné PL kartičky. Na strojku jsem si z kartičky vyřezala kruhy kvítí a umístila je do dvou rohů. Použila jsem i dvě nálepky s citáty. Na kartičku s kvítím jsem umístila výsek Ty jsi prostě skvělý, a aby na tom kvítí vyniknul, podlepila jsem jej 3d páskou…. Nevím, zda to je v Planneru ten nejlepší nápad, protože tím hodně nabyde.
Dále bych vám chtěla ukázat layout ve formátu 8,5 x 11. Tento formát jsem si loni velmi oblíbila a i letos si chci sem tam stránku slepit. 
Minulý čtvrtek bylo u nás krásně, svítilo sluníčko a bylo teplo. Starší syn si dal na procházce zmrzlinu. Stránka je to velmi jednoduchá, poskládaná ze čtyř PL kartiček. Na jednu kartičku jsem si vytiskla text a datum (samozřejmě jsem si nepřehodila datumovku a ejhle, mám tam rok 2019, no nevadí). 

Z jedné kartičky jsem si vystřihla kolečka a nalepila je do spodního rohu. Dvě krajní kolečka jsem si taky vystřihla z horní kartičky a podlepila je 3d páskou. Použila jsem i zelenou abecedu z kitu na nápis. Jedinou ozdobu, kterou v tomhle kitu nenajdete, je dřevěný chipboard zmrzliny
Dnes pro vás mám ještě jednu stránku ve formátu 6x8. Když se narodil mladší syn, začala jsem dělat klukům sourozenecké album právě v tomto formátu. První rok mám uzavřený a zaplněný. Teď to trochu zanedbávám, ale sem tam se snažím nějakou stránku slepit. 
Kruhy se mi na stránce hodně líbí, a pokud je příležitost, hned si takovou vytvořím. Tato fotka dětí je pro to jak dělaná. 
Na pomoc jsem si vzala papír od Heidi Swapp z únorového page kitu. Ve dvou místech jsem udělala černé cákance tuší. Fotku jsem nalepila na papír pomocí 3d pásky. 
A pak zdobení. Vybrala jsem několik papírových výseků, větviček, květinek a srdíčko. Z vellumu jsem vyřízla na strojku opět kruh a vytiskla text. Doplnila jsem jej ještě ptáčkem z této sady.
To je ode mne pro dnešek vše. Doufám, že jsem vás alespoň trochu inspirovala. Krásné jarní tvoření!

22 komentářů:

  1. Vitaj Leonka ❤️ máš to všetko moc krásne 🥰🥰🥰

    OdpovědětVymazat
  2. Leonko, mas to nadherne, uplne vse. Tesim se moc z prirustku do dt teamu ve tvem podani 😉☺️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mirko děkuji ❤️ a hlavně já se těším, že tu můžu být s vámi 🙂

      Vymazat
  3. Leonka strasne sa tesim, ze si k nam pribudla. Podla mna ty mas papero amo v DNA🤩. Vsetky vytvory mas perfisne ako vzdy😍 Tesim sa uz na dalsie!

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné, jemné stránky👍Paráda i já se těším na další dílka🤗💐

    OdpovědětVymazat
  5. Moc gratuluji k DT a těším se na další inspiraci!
    Tu stránku s PL kartičkami musím někdy liftnout, je to takové "jednoduché", že bych na to sama nepřišla:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanko moc děkuji ☺️ je to opravdu jednoduchá stránka, rychle hotová 🙂

      Vymazat
  6. Tak hurá! Neříkala jsem ti to už dávno? 😉😍 Konečně jsi tam, kam patříš, mezi hvězdami! ❤️ Užij si to, těším se na tvé projekty. Ty úvodní jsou super, za mně je TOP ta 8,5x11, podklad z PL kartiček je dokonalý 😍😍😍

    OdpovědětVymazat
  7. Lei gratulujem. Tvoje stránky vždy obdivujem a rada sa nechávam inšpirovať 😉 😍 doplnis krásne ostatné holky ❤️ nech ti to lepí 😊

    OdpovědětVymazat
  8. Lei krásné, ostatně jako vždy, tvoje stránky prostě zbožňuju ❤️ jsem moc ráda, že jsi v DT a budu se jimi moct pravidelně kochat 😉🥰😘

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ooo děkuji Peti, já, se zase vždy těším na Tvé vytvory 😘😘😘

      Vymazat
  9. Leo ještě jednou vítej a žádné strachy! Máš to krásné a těším se na další a další inspirace! ❤️😍

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Ali, alespoň se můžeme podporovat v tom planneru 🙂a inspirovat se

      Vymazat
  10. Lei,moc gratuluju a vítej v DT, myslím,ze rozhodnutí bylo uplne na místě a i ja se uz nějakou dobu kochám tvoji nadherou....tak se moc tesim na další články

    OdpovědětVymazat
  11. Leo, tvůj happy planner je velká krása!

    OdpovědětVymazat
  12. Lei Lei, vítej. Stránky máš parádní! Jsem moc ráda, že patříš mezi PA ladies. Moc se těším na další dávku inspirace

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover