čtvrtek 26. března 2020

Inspirace z kitu / PETRA

Ahoj všichni, dneska je řada na mně, abych ukázala, co jsem slepila z aktuálního My life kitu
 

Na začátek se musím přiznat, že s lepením PL alba se poslední dobou poněkud trápím. Není to pouze aktuální situací a "domácím vězením" k tomu, ale i narůstajícím skluzem. Na druhou stranu, dala jsem si takovou svou malou velkou challenge, že dokud bude karanténa, budu se snažit ten skluz pokořit. Proto jsem sáhla po fotkách z loňského května, kdy se nám narodila Lucinka. Už je to pěkně velká rošťanda, a tak jsem si u lepení i trošičku zavzpomínala.
 
Na odjezd z porodnice se těší každá maminka a já jsem nebyla výjimka. Všechno jsme patřičně zdokumentovali. Kit je krásně něžný, takže se mi k miminkovským fotkám pěkně hodil. 
 
Velká kartička s květinovým rámečkem si přímo říká o vlepení malé fotky. Pod ni jsem přidala ještě samolepkový proužek. Moc jsem si poslední dobou oblíbila štítky všech velikostí a barev. Na zdobení jsem použila taky pár výseků. Říká se, že méně je někdy více a já jsem chtěla, aby prim hrály fotky. Čtvrtou malou kapsu jsem měla prázdnou a hledala jsem nějaký citát, který by se tam hodil. Ze zásoby kartiček jsem vyndala ty, na kterých jsou nápisy a vykoukla na mě žlutá kartička z workshopu s nápisem DOMA – co víc si přát, šup tam s ní. 
 
Úplně dolů na stránku jsem nalepila pár samolepkových kytiček z extraaršíku a k nim zelený proužek podlepený bílým papírem.
 
Další stránka je z prvního červnového týdne a zároveň prvního týdne, kdy jsme byli doma ve čtyřech. Fotek mám asi tisíc, takže jsem se snažila jich nacpat na stránku co nejvíc.
 
K označení týdne jsem použila velkou zelenou abecedu, která je součástí kitu. I sem přistálo pár samolepkových štítků. Inspirovala jsem se od Janičky Bennett a otiskla jsem do nich datumová razítka. Vypadá to fakt super, asi to budu dělat častěji, takže Jani moc děkuji.
 
Kromě štítků jsem lepila i samolepky s frázemi a jeden proužek. 
 
Jarní fotky jsem vzhledem k situaci ještě nestihla vyvolat a navíc jich zatím ani moc nemáme. Proto jsem se pustila do lepení velké stránky, na kterou jsem vybrala dvě loňské jarní fotky, které už skoro rok čekají v obálce. 
 
Na Pinterestu jsem častokrát viděla stránky, kde byl papír s motivem zdi a na něm spousta rámečků. V nich byly fotky a ozdoby. Odhodlala jsem se tuto kompozici vyzkoušet. Silvie nachystala celý arch výseků kytiček, takže jsem se nebála, že bych neměla čím zdobit. Nejprve jsem si připravila rámečky různých tvarů a velikostí. Z bílého papíru jsem si vystřihla čtverce a obdélníky a těm jsem vyřízla okýnka řezačkou WeR. Černou tenkou fixou jsem rámečky dozdobila. Snažila jsem se, aby měl každý jiný design. Dva rámečky mi zbyly z minulého Page kitu, ty jsem použila taky.
 
Rámečky jsem rozložila na bílý papír se zlatou fólií. Co je to přesně zač vám ale nepovím (Tereza Collins, pozn.red), jelikož mám tento papír doma už děsně dlouho a štítek už byl ustřižený. Stačí ale jakýkoliv papír s motivem zdi – třeba tento od Studio Forty mají holky v eshopu. Dva rámečky jsem zastřihla, aby byl layout zajímavější. 
 
Zdobila jsem převážně výseky z kitu. Našly tu místo i dva modré výseky z loňského jarního Page kitu.
 
Úplně nakonec jsem ke dvěma rámečkům přidala černé šňůrky a pomocí hřebíčků je připevnila na stránku. 
 
Jo a abych nezapomněla: všechny rámečky a dokonce i některé ozdoby jsem pro lepší efekt lepila pěnovou páskou, aby z té zdi opravdu vykukovaly. Tak a to už je ode mě pro dnešek všechno. Zbytek kitu si nechávám na letošní jaro – až konečně přijde v plné síle a my vyrazíme na vzduch. Přeji všem pevné nervy do dalších dní! 
Ještě vás zvu dnes večer na Scrap párty / Tvoříme spolu, od 20:00 na FB PaperoAmo. Minulý týden jsme si to parádně užily, takže se určitě přidejte, protože je to prostě boží!!!!!!

8 komentářů:

  1. Peti kraaasne stránky ❤️Lucinka je zlatíčko. A tá rameckova stránka je TOP. Asi sa nechám inšpirovať 😊

    OdpovědětVymazat
  2. Peti, úplně jsi mě nadchnula s tím PLkem. Ty miminkovské fotky jsou k tomu kitu úplně skvělé, přitom mě by to teda vůbec nenapadlo. Tak to určitě využiju! No a rámečky - klobouk dolů - můžeš je začít kreslit na zakázku 😘

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Baru ❤️ když jsem lustrovala obálky s resty, tak tyhle týdny byly nejvíc jarní k tomu kitu a chci dohánět... Z loňského alba mi chybí tak půlka týdnů, hrůza jako 🙈

      Vymazat

Pin It button on image hover