pondělí 2. března 2020

Tvoření z kitů / ANNIE

Ahoj, tentokrát ti píšu z hor, kam jsme s dětmi vyjeli na jarní prázdniny. Nafotit jsem stihla ještě před odjezdem a na článek přišla řada po dnešní lyžovačce. Konečně vidíme sníh. 
Dneska pro tebe mám takový mix. Dvě stránky a k nim po dlouhé době i PLko (Project Life). Z materiálů jsem použila starší kity PA. Hlavně Page kit 10/2019 - zbytky z kitu najdeš tady a My life kit zimní království. 


Začnu stránkou, která mi na stole rozdělaná ležela už pár měsíců. Prostě jsem ji musela dodělat. Je to klasická stránka 12x12 a tentokrát jsem si vybrala barevný papír místo bílé klasiky. Papír je právě z page kitu 10/2019 a je prostě úžasný. 
Rozhodla jsem se, že vyzkouším bílé gesso a napatlala jsem ho hojně v jednom pruhu na stránku. Počkala jsem, až zaschne a potom jsem šila a šila a šila… S tím jsem stránku na pár měsíců odložila. No a hle, když jsem k ní teď sedla, po gessu ani památky. Jen lehký nádech. No nechala jsem to už tak. 

Na vyšitý pruh jsem navrstvila postupně fotky, vellumová srdíčka, puffy srdíčka Pinkfresh Studio ze zásob, trochu toho roští a průhledné samolepky z My life kitu 7/8
 
Na hlavní nápis jsem použila bílou abecedu se zásob. Šití jsem nakonec ještě zopakovala v pravém dolním roku.
Ke stránce jsem dodělala jen poloviční kapsu. Tvoří ji 3 menší čtvercové kapsičky. Do dvou přišly fotky a do prostřední journaling.


Druhá stránka a PLko je už víc aktuální, a je z tohoto ledna. Naši chlapi si vyjeli v lednu na prodloužený víkend do Rakouska si zalyžovat a teda měli 4 dny nádherné azuro.
V únoru jsme měly babinec u kamarádky Lucky a zkoušely jsme si mix média. Tam taky tato stránka vznikla jako lift té její. Jen jsem tu mou musela oříznout, aby se mi vešla do mého alba 11 x8,5. 
Na jednu bílou čtvrtku jsem se vyřádila s barvičkama, razítkama, pastou a horkým embossováním. Druhou strukturovanou čtvrtku prohnala Lucka plotrem a vyřízla velkou hvězdu. Stránky jsem nalepila na 3 déčko na sebe pomocí pěnové pásky.
Přidala jsem ještě pár barevných skvrn a navrstvila fotku mých lyžařů. Použila jsem vločky z kitu Zimní království. Papírový pytlík od výseků, ještě pár vyříznutých hvězdiček a taky černé nálepky Ali Edwards a stříbrný provázek.
Ke stránce jsem dodělala PLko a poprvé si vyzkoušela neobvyklý formát, který je pro album 11x8,5.
Do největší kapsy jsem vložila bílou strukturovanou čtvrtku s pár cákanci a jednu fotku 10x15. Přidala jsem dvě vločky a nápis Nassfeld z modré abecedy. 

Na spodní dvě kapsy jsem použila dvě kartičky taky se Zimního království. Teda vlastně tři. Z té jedné jsem udělala visačku s journalingem. 
 

Fotku jsem po stranách přišila ke kartičce a vytvořila jsem si kapsičku pro visačku.

Toť vše ode mě. Měj se moc hezky a nezapomeň se pochlubit se svými výtvory.

5 komentářů:

  1. To jsou krásné stránky👍😀 stránka s hvězdou a mix media je super, tu si asi liftnu, ten nápad se mi moc líbí!

    OdpovědětVymazat
  2. Ani, to jsou úplně božské stránky!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné, Annie ☺️ Líbí se mi jednoduchost a čistota stranek☺️

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover