středa 1. dubna 2020

★ DÁRKY k objednávce ★ SVATEBNÍ samolepky ★ Challenge PRO DĚTI ★

DÁREK K OBJEDNÁVCE
Dnes si můžeš vybrat něco krásného jako bonus: 
  • k objednávce nad 300 Kč samolepky
  • k objednávce nad 600 Kč samolepky nebo výseky 
*Dárky se ti samy nabídnou v košíku potom, co v něm budeš mít požadovanou hodnotu ve zboží.
UDĚLEJ SI RADOST >>


SVATEBNÍ SAMOLEPKY
Dnes pro vás máme něco, na co už se těšíme fakt dlouho. Naše nové Papero SVATEBNÍ SAMOLEPKY. Hezky velké A5 formátu a aršíky jsou v balení čtyři. No a celé to nakreslila naše šikovná Silvie_Art a hodit se budou... no na všechno svatební! Jenom tak pro inspiraci - to takle konečně dodělat to svatební album? Nebo je vzít na svatbu kamarádky do fotokoutku? Nebo je použít do svatební knihy hostů? Nebo z nich vyrobit svatební gratulace... Ach... Prostě BERU! 
ŽE ŘÍKÁŠ ANO? >>
TVOŘÍME S DĚTMI
Tak děvčata... Co si budeme. Už nějaký ten den trčíme doma a děcka se nudí. ALE! Máme pro vás plán. A je v tom i troška zábavy pro vás. Soutěž pro náš scrap potěr budeme teď mívat vždycky na víkend, ať si můžete v klidu užít rodinné tvoření. 
SCRAP POTĚR CHALLENGE >>
SCRAP PÁRTY / SPOLU
Naše milé bohyně! Opakování je matka... 
Ve čtvrtek teď míváme pravidelné (ne)krizové setkávání!  Přidej se k nám na VEČER SPOLEČNÉHO TVOŘENÍ. Bude SKETCH pro ty, co momentálně nemají inspiraci, budeme si ukazovat, co vyrábíme, z čeho tvoříme a užijeme si trošku té papírové zábavy. 

JAK TO FUNGUJE?
Stačí přijít ve čtvrtek ve 20.00 do TÉTO UDÁLOSTI NA FACEBOOKU. Nebude žádné živé vysílání, jen si budeme psát a nahrávat fotky. Tvořit si samozřejmě můžete, co budete chtít, důležité je, že to budeme dělat společně.

Těšíme se na vás!
TADY TO BUDE. PŘIDEJ SE >>

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover