pátek 17. dubna 2020

Exploding box / MIRKA


Už jste si někdy zkusili udělat exploding box? Já až doteď ne. I když se mi moc líbil, odrazovala mě ta složitost, měření a přesné řezání, určitě bych to zkazila už na začátku. Šéfky však pro takové nesmělé či zaneprázdněné jako jsem já, přišly s úžasným nápadem…



V Papero amo obchůdku si můžete pořídit už hotový základ na exploding box! Je dokonce třípatrový a s různými odklápěcími stránkami a okýnky. Stačí vytáhnout papíry či kartičky, nachystat fotky a může se lepit. Skvělé, že? Tomu jsem prostě nemohla odolat a jeden si vyzkoušela udělat. Resumé: jsem maximálně nadšená. Můj muž méně, protože jsem 2 večery nedělala nic jiného.


Můj exploding je dárek pro mamku a pojala jsem ho jako výběr fotografií z loňského roku. Každá jedna strana boxíku obsahuje jedno roční období.


Pro jarní část jsem sáhla po ještě neuklizeném březnovém kitu od Silvie.
 

Ve kterém je taková záplava kytiček, že i když jich nalepíte hodně, pořád vám jich spousta zbyde na další projekty ;)


Takovéto čverečky jsem už kdysi skládala na přáníčka, ale tady se mi taky hodily. V barvičkách jim to sluší snad ještě víc.


Dvojitá stránka s půlkruhovým výřezem se dá pojmout jako kapsička, anebo jednoduše jako odklápěčka. Nechtěla jsem všechny stránky zaplácnout jen fotkama, a tak jsem sáhla i po citátových kartičkách.


Někde mi stačilo jen pár výseků a pár teček (omlouvám se, ale tečkování je momentálně má záliba, snad vám s tím ještě nelezu na nervy :D).


Úvodní stránka na léto mi dala trošku zabrat. Dokonce bylo i strhávání už nalepených věcí (au). Nakonec jsem to vymyslela jen takhle. Písmenko O dostalo sluneční brýle a L klobouk. Pořád to není ono, ale podruhé už nestrhávám :D Na letní sekci jsem použila hlavně Lucčin loňský letní ML kit.



Opět citátová kartička a my2. Tady jsem použila pod vlčí mák průhledné samolepky z holčičího Page kitu 8/19, které se skvěle doplňují s citátovou kartičkou. V obchůdku jsem našla už jen výseky, ale je to z tohoto kitu.


Vzpomínky na moře a mořské kolekce.


Ahoj podzime! Naštěstí doopravdy ještě nepřišel, ale v mém boxu už jsme se k němu dostali. Tady jsem použila různý miš maš starších podzimních kitů, například ML kit 9-10/18, nebo ze stejného roku extra kit.



Ty předchystané výsekové stránky jsou boží. A vellumové výseky taky. Miluju ;)


Zimní ,,úvodní” stránku jsem pojala jednoduše. A z čeho jsem tvořila zimní část? Určitě ho máte taky doma. Nádherný zimní kit s názvem Čas kouzel se Lucce fakt moc povedl.


Pak stačí pověsit do okna tuto ozdobu se střapečkami a je hotovo ;)


Přišlo i na vločky z lednového kitu. Opravdu jsem na boxík použila všechno možné, ale myslím, že výsledek nějak rušivý není, co myslíte?
 
Tak co, navnadila jsem vás a slepíte si taky svůj exploding box? Nebo už je lepíte běžně? Ukažte nám je, prosím, v naší facebookové rodině, budeme se těšit.

A užijte si krásný víkend ;)

Mirka

14 komentářů:

  1. jo tak na tento exploding sa chystam. baby to super vymysleli. mas to krasne a je to super napad - vlozit tam tolko krasnych spomienok y celého roka ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Boží! Kam na ty nápady všechny chodíte!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju Alco. No vzdyt vis.. ja chodim na paperoamo 😀❤️

      Vymazat
  3. Miri, to je úžasnost! Jako "náš rok V KOSTCE" je prostě dokonalý 😁 A nakombinovala jsi to náramně.
    Já bych nějaký exploading box taky ráda zkusila, ale právě mě odrazuje ta složitost základu. Takže tento předchystaný od holek je moje jediná možnost 😁😍

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem si taky rikala a hned jsem si ho koupila. Akorat pak cekal nekolik mesicu, nez jsem se do nej pustila 🙈 Dekuju Baru

      Vymazat
  4. Jé to je roztomilé😃 já mám pořád schovaný boxik, co jsme vyráběly s Paige. Boxiky jsou fajn vynález a fakt se tam toho hodně vejde a při výrobě a zdobení se prima vyřádíme, co Mirko?

    OdpovědětVymazat
  5. Ten je perfektní ❤️ nápad čtyř ročních období je super 👍 a tvoje tečky se mi líbí pořád 😁 🤣 😘

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover