úterý 7. dubna 2020

PAGE KIT projekty / ANNIE


Ahojky, musím uznat, že se to Silvě zase povedlo. Parádní kit, který tě zavede o pár let zpět. To retro z něj úplně dýchá. Však si taky Peťa střihla úžasné mini. Pokud ale nemáš žádné fotky z dětství, vůbec nevadí. Já ti dneska ukážu, že tenhle kit je boží i s aktuální fotkou. 
 

Dneska pro tebe má dva layouty. A rovnou se vrhnu na ten první, který je inspirovaný barevným papírem s obličeji, se kterým si krásně pohrála včera Sis. Ty ksichtíky se mi tak líbily, ale nemohla jsem najít žádnou fotku, která by pasovala, tak jsem to prostě otočila a udělala si takovou selfie. Jen o mě. 
 
Fotky jsou z února, kdy jsem se zapojila do projektu Pieces of us od Ali Edwards, kde jsme každý den měli vyfotit část svého těla… Chtěla bych si udělat z toho týden nějaké mini, ale čekám pořád na múzu. 
 
Nakopl mě papír s různými nápisy povolání, profesí atd, atd. V některých jsem se fakt našla. Ty nej, které ladily k mým fotkám a taky vypovídaly o tom, kdo jsem. Ty jsem si vystřihla a ozdobila průhlednou tekutou enamelkou. Pak přilepila 3D páskou k fotce. Mrzí mě, že jsem nemohla zakomponovat nápisů víc (např. sister, peace maker)
 

Každou fotku jsem vypodložila výsekem z kitu, který je prošitý na stroji, přidala trochu nití, vellum, organzu, a taky nějakou maličkost, co jsem vyhrabala se zásob (některé jsou hodně retro).
 
Doprostřed jsem už jen nalepila boží nápis. 
 
Ještě se chystám na delší journaling. Napsat trošku něco o sobě, kde se teď aktuální vidím a tak. 
 
Druhá stránka je opět ňuňací. Musela jsem totiž použít všechny ty krásné kytičky z kitu. Nešlo odolat. Našla jsem fotku Zuzky, jak se mazlí s dědovýma králíčkama a má na sobě čepičku s podobnou květenou, yes. 
 
Květinky jsem si vyloupala, vystříhala a napadlo mě, že bych si je mohla vyšít. Jelikož ale bylo asi kolem půlnoci, zvítězil zdravý rozum a přistoupila jsem jen na vyšití vnitřků. 
 
Na bílou strukturovanou čtvrtku jsem obtiskla párkrát barvičky od Ecoline. Používám tu nejjednodušší techniku, kterou nám ukazovala na kurzu PA Steffi Ried. Nanesu barvu na plastový obal, vmíchám trochu vody a obtisknu. Děj se vůle.
 
Po zaschnutí jsem nalepila na dva z mých nejoblíbenějších papírů fotku, přidala dva nápisy a kvítí.
 

Nakonec jsem přece jenom vyšívala, alespoň linky pro journaling. Abych vybalancovala barevnost, zvolila jsem modrou bavlnku. 
 
Doufám, že se ti má, ne úplně retro inspirace líbila a že se spolu uvidíme tento čtvrtek na večerním scrapu PA u dalšího sketche. Měj se krásně.

6 komentářů:

  1. Krásná inspirace. 😊👍 Dnes si kit vyzvednu a moc se těším na čtvrtek. Bude to prima tvoření😉

    OdpovědětVymazat
  2. Wow Annie ta selfie je bombastická!!! Tu si musím taky slepit 😍 a se Zuzankou to je taky krása ❤️

    OdpovědětVymazat
  3. Holky moc děkuju, to je milé

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné stránky Ani! Ta selfie je úplně super ❤️

    OdpovědětVymazat
  5. Krasne, Ani, slusi ti to a Zuzanka je taky nadherna ❤️

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover