pondělí 18. května 2020

Velikonoční inspirace z kitu / ADÉLA

Věřím, že si vás nový šedožlutý kit získal. Jestli ne na první pohled, tak určitě na ten druhý, protože v kombinaci s fotkami z jarní přírody je naprosto dokonalý! Dnes pro vás mám jednu pl stránku a jednu klasickou velkou. 
 

Využila jsem kapsy v univerzálním designu A. Rozmístění fotek je už taková moje klasika – jedna velká, jedna malá a dole pruh s fotkami v menším formátu. 
 
Mezi výseky je i parádní konvička. K jarnímu zahradničení je to skvělý doplněk.
 
Když pracuju s kitem, schovávám si i malé kousky kartiček, protože vím, že je pak využiju na podlepení proužku s textem nebo k výrobě různých výřezů.
 
Větvičky mám skoro na každé stránce – bez roští to prostě nejde. Využila jsem skvělé šablony s kvítky a stonky sněženek.
 
Díky pravidelným scrapovacím čtvrtkům nemusím moc promýšlet rozvržení velkých stránek, protože vždy nakouknu na Paperoamo Facebook a najdu tam povedený sketch od holek z design teamu. Do alba jsem si tak mohla lehce vytvořit stránku z velikonočního hledání vajíček. Čokoládových, aby bylo jasno…
 
Když byla Ella malá, začala naše malá tradice hledání dobrot od zajíčka na babiččině zahradě. Sice už tuší, kdo to tam vše chystá, ale baví ji to pořád. On tam ten zajíc totiž nechává i malé dárky, letos dokonce na stromě. 
 
Zaječí výřezy byly v tomto případě nutnost.
Jemné vrstvení mě moc baví.
 
Nemůžu si pomoct, jaro prostě miluju!
 
Necháváte si kartičky po vyříznutých motivech k dalšímu použití? Já občas ano. Tyto jsem už vyhazovala do odpadu, ale pak mi jich bylo líto, takže jsou zpět v šuplíku s materiálem a vykouzlím z nich nějaké netradiční přání.
 
Přeji krásné jarní dny a spoustu fotek k dalšímu scrapování.
♡ 
Adéla

4 komentáře:

Pin It button on image hover