úterý 19. května 2020

TO JSEM JÁ v Happy Planneru / ALENA

Krásný den scrapařky /scrapaři, užili jste si prosluněný víkend? U nás se oslavovalo a pracovalo. A taky jsem dodělávala dnešní inspiraci z nového My life kitu od Lucky. Tuším, že to, co teď napíšu, píšu u každého kitu, ale tenhle je fakt povedený! Šedá je jedna z mých nej barev a žlutá k tomu je ach. No prostě jako náš obývák. Kdo u nás byl, tak ví. Dneska mám pro tebe dvě věci. Vytáhla jsem se a nalepila nejen klasickou dvoustranu do Happy Planneru, ale taky jeden layout. A rovnou ten úvodní! Tak se pojď podívat. 
 

Taky vás kit inspiruje ke stránkám, respektive k projektům? Když jsem viděla ty velké výseky „to jsem já“ a „to jsme my“, věděla jsem, že jeden použiji na úvodní stránku, kterou jsem dosud neměla. V sobotu jsem zburcovala Toma, že se musíme PĚKNĚ! vyfotit, abych mohla udělat titulku diáře. 
 
Co vám budu povídat, sice jsme byli vyšňoření, protože jsem šli na Dyzajn market. A i jsme se v Praze vyfotili, avšak s rouškou na puse. Takže bylo jasné, že ta na úvodku rozhodně nepůjde, i když by možná víc vyjadřovala letošní rok. Odpoledne jsme jeli na chatu a já si znovu na fotku vzpomněla, až když jsme oba seděli v teplákách u ohně. Něco jsem cvakla. Xichtíková vypadá líp než ta, kde se tváříme normálně, ale tak to prostě je. TO JSME MY. 
 
Po dlouhé době jsem vytáhla Crop-A-Dile kleště a na stránce udělala dvě průchodky s provázkem. Hrozně se mi tohle zdobení na stránce líbí, ale dost často na něj zapomínám. Taky doufám, že holky doplní zásoby Eyelets, protože jich mám poskromnu. 
 
Zdobení na stránce je střídmé, nějak mi to tahle sedělo a tentokrát jsem nechtěla nic přeplácávat. Přece jen 8,5x11 je menší formát a já se rozhodla použít fotku 10x15 a k ní jednu maličkou. Proto jen jedna kytka, pár výseků a frázových samolepek, které jako by byly dělané na titulní layout. 
 
Nakonec už jen nápis složený z obou abeced, které v kitu najdete. Myslím, že i když si standartně dokupuji dva archy malých abeced, tentokrát udělám výjimku a vezmu jich víc. Šedá se hodí vždycky. Poslední ozdoba je půlkolečko v horním pravém rohu. Malý detail, který rozbije pravidelnost. 
 
Druhý projekt je jako vždy dvoustránka z našeho týdne. Tentokrát padla volba na 18. týden. Především protože to byl po dlouhé době (karanténní) týden, kdy se něco dělo. Přijela návštěva, grilovalo se, Esmé oslavila 6. narozeniny a byl První Máj. 
 
Jak byla titulka poměrně dost šedivá s akcentem žluté, na stránkách jsem vyhradila místo i růžové. Opět mi většina událostí padla na půlku čt-ne a tak jsem pár fotek rozházela i na po-st, i když tam časově nesedí. Myslím, že je jedno, kdy jsem tu kytku koupila. 
 
Jako vždy jsem si kartičky nařezala podle velikosti okýnek a dolepila k fotkám pár ozdob. Kartička s významem Radosti se mi moc líbila a skvěle se hodila k printscreenu akvarelového kurzu. Dokresluje atmosféru. Jenže text je širší, než je okýnko v planneru, a tak mi trošku přečuhuje do dalšího. Snažila jsem se to lehce zamaskovat, ale úplně to nešlo. Strasti nás Happy plannerek. 
 
Druhá polovina týdne je plná fotek. Nakonec jsem i některé musela vyřadit, protože se mi na stránku nevlezly. Říkám tomu nucená selekce. Většinou vyřadím fotky až při lepení projektu. 
 
Kartička s ručním nápisem jaro se mi moc líbila. Jásala jsem radostí, že se mi vleze do okýnka i po uříznutí a nedojde k markantnímu zaříznutí písmen. 
 
Opět jsem na stránkách kombinovala obě abecedy. A nalepila hodící se fráze, tentokrát byly některé tak přesné, jako by byly na míru našemu týdnu.
11

Jak se s novým kitem tvoří vám? Těším se, až se pochlubíte.

6 komentářů:

  1. Alčo, máš to parádní jak vždycky a titulka je TOP ⬆️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! Jsem až překvapená! Ty fotky barevně nebyly nic moc, ale černobílé vypadají dobře a k tomu kitu je to skvělé!

      Vymazat
  2. krasne Alco! A nemela jsi ty disky fialove?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měla, ale jsou menší a tak jsem přesedlala na větší! 🤣 a asi ani tak nevlezu do jednich na rok. Děkuji ❤️

      Vymazat
  3. Alco super, ta úvodní je skvělá 🙂 a nechápu, že ty toho na stránce vždy máš tolik a vypadá to dobře. To já prostě neumím a závidím ti to. Taky tam toho potřebuju vměstnat víc 🙂

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty joo, taky to nechápu. Ale já lepím lepím lepím a pak si říkám, není toho už moc a něco odeberu, abych následně stejně zase přidala, že toho bylo málo 🙈. Já zase obdivuji všechny ty čisté nepřeplácané stránky 🤣.

      Vymazat

Pin It button on image hover