úterý 5. května 2020

Inspirace z kitu / ANNIE

Ahojky, v sobotu slavili všichni milovníci papíru, náš tým nevyjímaje. Já jsem to vzala opravdu poctivě a slavila lepením z aktuálního My life kitu. Tento kit je nádherný a já jsem se do něj prostě zamilovala. Tvořilo se mi neskutečně lehce. Lucka ví, co my rády, že jo, Luci. Dohromady ti dnes ukážu tři projekty a kit rozhodně jen tak neodložím. 

Nejprve jsem se vrhla na PLko. 
Jedno dubnové odpoledne přijela ségra, a že ať na sebe s dětmi něco hodíme, že se půjdeme jen tak projít do lesa a uděláme pár fotek. Prý ať nezakrní. Jediný, kdo byl v té chvíli nadšený, jsem byla já. Honzík se Zuzkou zrovna běhali po zahradě a teda vůbec se jim nechtělo. Honzovi teda absolutně vůbec ne a ne. Při samotném focení se kroutil, dělal ksichty a snažil se nám to všemožně znechutit a mě vytočit do běla… no tak už to někdy s dětmi bývá. Člověk si něco naplánuje a ono je vše jinak.
Po týdnu mi ségra poslala fotky s komentářem, že na tu hrůzu docela dobré. Kulila jsem oči, že ne docela, ale mega dobré, takže jsem je musela mít v Plku všechny. 
Layout je velmi jednoduchý. Prim hrají fotky, které jsem podlepila bílou čtvrtkou a následně pl kartičkami. Minimum ozdob a hesel. Některé z nich jsem podlepila opět kartičkou. Text jsem umístila do středu a při tisku se modlila, aby to klaplo.
Na velkou stránku jsem si vybrala společnou fotku v černobílé barvě. Původně jsem chtěla postupovat podle skeče, který jsem holkám posílala na čtvrteční scrap párty, ale jakmile jsem položila fotku na bílou čtvrtku, měla jsem jasno.
Použila jsem velmi jednoduché rozmístění obdelník v obdelníku. Nadpis byl jasný, jen jsem ho obšila na stroji a dala na třidéčko.
Vedle něj jsem umístila zbytek kartičky, kterou jsem používala na podlepení hesel v Plku. Nebyl to úplný obdélník, ale stačilo dolepit datum z šedé mini abecedy a nerovnost byla ta tam. 
Fotku jsem podložila balícím papírem a dozdobila růžovými kvítky. Šedo růžová kombinace mě hrozně baví a byla jsem ráda, že mi kytičky při rozstřihání vyšly po celé délce fotky.
Poslední je jen taková rychlovka do Tnka. Stránce opět vévodí velký nápis. Já ho prostě musela použít. No a to heslo… to muselo jít na stránku taky. Musíme se motivovat, jo baby.

Na druhou stranu jsem lupla moji profilovku (díky ségra) a dozdobila kruhovými výseky. Tentokrát fakt clean and simple. Ještě chci doplnit journaling na spodní část, ale musím trošku popřemýšlet, ať to má hlavu a patu. 
To je ode mě vše. Měj se moc krásně!
Annie

8 komentářů:

  1. perfektní, všechny tři projekty. Méně je skoro vždy více...Už se těším, až mi kit přijde domů.

    OdpovědětVymazat
  2. Teda, Annie, ty fotky z lesa jsou úplně úžasný! A všechno je tak jemňoučké, decentní... No krása 😍

    OdpovědětVymazat
  3. Ty fotky jsou božské a dohromady s úžasným zpracováním je to prostě dokonalost.

    OdpovědětVymazat
  4. Annie krásne to máš a tie fotky juuj takí ste rozkosní ♥️

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné stránky a ty fotky, ty jsou boží❤️

    OdpovědětVymazat
  6. Ani, ty fotky vyšly náhodou parádně!

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover