čtvrtek 14. května 2020

Inspirace z kitu TO JSEM JÁ / LEONA

Ahoj! Dnes vám ukážu inspiraci z aktuálního My life kitu To jsem já. Žlutá a šedá, trochu růžové, úžasná kombinace barev. Pojďte se podívat, co se mi z kitu podařilo vytvořit. 

  1. Happy Planner
Zaplnila jsem dva týdny v mém Planneru. I celkem aktuální, přelom dubna a května. 
Popisky píšu obvykle až do prázdných okýnek. A tak mi levá strana diáře, kde je prostor na text, zůstává často volná. Proto ji zaplňuji zdobením. Zde jsem použila půlku jedné velké kartičky a doplnila roštím a textem v kruhu. Do prostředního okýnka jsem obětovala celou jednu velkou kartičku, ze které jsem udělala požadovaný rozměr. Krásný materiál je totiž nutné použít ihned, když se hodí a neodkládat na později. Takového mám schovaného spoustu a nikdy na něj nedošlo…
Dost jsem tentokrát používala velkou abecedu a to tak, že došla malá „elka“. Použila jsem proto jedničku. Zdobení je jinak jednoduché, pár nápisů a ozdůbek. Za zmínku snad jen stojí úplně dole řádek samolepek. Tam je původně anglický nápis a ne že by se mi nelíbil, ale prostě jsem ho přelepila češtinou. 
Další týden. Kruhy jsou kruhy a to už vám ukázala i Mirka zde.
A tak jsem si ze dvou kartiček ty kruhy udělala. Na této stránce je citát, který bych si měla zarámovat… Hrozně se mi líbil výsek nápisu Jaro a pořád přemýšlela, kam jej napasovat. Nakonec jsem opět překryla anglický nápis „Notes“ a to ještě za pomocí výseku květináče. Hesla na samolepkách, ty se hodí všude, těma jsem nešetřila. 
Pravá strana týdne. Z kartičky s nápisem „právě teď“ jsem vyřezala kruh. Čtverečkovaná PL kartička se mi hrozně líbila a tu jsem zde dozdobila jen květinkou. Jinak jsem opět sáhla po abecedách.

  1. Layout
Z kitu jsem dále slepila 8,5 x 11 stránku podle sketche z minulého scrap večírku od Peti Procházkové. Doufám, že se dnes taky přidáte! 
Tvoření podle předlohy, to je radost a jde to rychle. Vybrala jsem dvě fotky mě a sestry z výletu a doplnila je nápisem To jsme my a žlutou dvojkou. 
Pod fotky jsem navrstvila dvě malé kartičky, šedou a růžovou, a jednu velkou s drobnými tečkami. Na svislo jsem nalepila čtverečkovaný pruh za použití další PL kartičky. 
Na dozdobení jsem použila věneček květin, pár kruhových výseků a nápisů. 
Jediné, co v kitu nenajdete, jsou vellumoví motýlci. Na ty jsem použila tuto šablonu.
A tímto se s vámi pro dnešek loučím. Děkuji za přečtení a těším se dnes večer!
Leona

9 komentářů:

  1. mas to moc krásne ♥ ten kit je uzasny. paci sa mi, ze sa nedrzis predpripravenych obdliznickov tak ako ja :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vali děkuji, no já tam vždy potřebuju napasovat fotku naležato 🙂

      Vymazat
  2. To je veliká nádhera, Leonko. A ten layout je boží, motylci z velumu jsou super nápad, hrozně se ti tam hodi☺️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mirko děkuji ❤️ to já vždy obdivuji u Adelky, tak jsem to potřebovala taky už někam napasovat 🙂

      Vymazat
  3. No jo, tvůj HP,zase slintám 🤣 a stránka podle sketche je nádherná ❤️ jak motýli nemusím, tak ti vellumový jsou nádherný 🥰

    OdpovědětVymazat
  4. Lei, mně se taky moc líbí, že používáš v HP i ležaté fotky, však se to tím krásně oživí. A máš cit pro detaily, krásné ❤... Layout je pecka. Velumové motýlky jsem shodou okolností před 2 dny použila na přáníčku, jsou skvělí 😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baru, na detaily jsou tu jiní specialisti, ale moc děkuji ❤️😘 vellum je super za všech okolností co 🙂

      Vymazat
  5. Tvuj planner je fakt boží! ❤️

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover