pondělí 25. května 2020

Kapsové stránky TO JSEM JÁ / PETRA

Ahoj všichni!
Tak dneska naposledy trocha inspirace z aktuálního My life kitu To jsem já. To, že je to nejlepší kit všech dob, už jste asi párkrát slyšeli. Lucce se opravdu moc povedl…

První stránka je z posledního lednového týdne. Jo, tento kit nepasuje jen k jarním fotkám, ale hodí se kdykoliv, k čemukoliv. 
V kitu najdete jak velkou tak malou abecedu. Obě jsem hojně využila. Šedá barva je super a určitě si udělám zásoby těchto krásek.
Kartička s nápisem do kruhu opravdu láká do ní nějaký ten kruh vložit. Už jste mohli vidět u ostatních holek z design teamu tuto kartičku vyseknutou a podlepenou nebo vlepenou kruhovou fotku, já do ní vložila růžový výsek. Baví mě pozorovat, jak si která z nás s materiálem poradí!
Trocha romantiky v podobě květiny ve váze.
Druhá stránka je únorová. Během karantény se mnoho z nás snažilo dohnat skluz v PL albu a ani já jsem nebyla výjimkou… Tentokrát jsem šla do šedo-žluté kombinace.
Opět v akci obě abecedy. Kartička s rámečky se skvěle hodila na doplnění journalingu.
K abecedám jsem přidala i výseky čísel a odstartovala tak Lucinčin průzkumnický počin.
Blbinky se dělají pořád, karanténa nekaranténa. Výsek ,,vypnout hlavu“ by se hodil klidně vícekrát. Ty bambulky, které mám na hlavě, jste mohli vidět v minialbu ve tvaru duhy. Když je děda přivezl z galanterie, tak jsme si s nimi museli nejprve pohrát, to je jasný… Na stránku přistálo i pár koleček. To s nápisem ,,únor“ je z výseků z kolekce Zimní království.
Poslední stránka je laděná zase do žluté a šedé. Tuto kombinaci barev mám ráda.

Malé fotky jsem pro větší plastičnost lepila na kartičku 3D páskou.
Kartička na journaling ,,stalo se“ je tu podruhé. Holky mi ji poslaly v balíčku spolu s několika dalšími k objednávce jako dárek, takže jsem ji měla dvakrát a už mám obě v albu! Fotka je z nightshoppingu u holek, který byl v únoru. Jako vždy jsem si to setkání moc užila a brala bych klidně víc takových chvilek! Jo a ještě poznámka k fotce, dresscode byly bláznivé náušnice!
 
Výsek ,,to jsme my“ na závěr. Opravdu jsme tam, jen je to postelová fotka… A kartičku o kávě jsem musela použít alespoň v pozadí, už se těším, až ji někam šoupnu natrvalo, protože je skvělá!
Mějte se krásně!

2 komentáře:

Pin It button on image hover