pondělí 11. května 2020

Jak do diáře dostat víc fotek / VALIKA

Ahojte,
Hlásim sa s mojou inšpiráciou a použitím úžasného májového My life kitu. V dnešnom článku vám ukážem jednoduchý trik ako dostať viac fotiek do Happy planner. Ukážem vám ešte aj zvyšky môjho marcového ML kitu. 

Krásny kit nám Lucinka pripravila, však? Úžasný. Hravý. Skvelý pre všetky prvomájové dni.
Aj ja som začala s tými „nudnými“ biely kartami. Ponúkajú toľko možností. Použila som všetky. Vyzerajú tak krásne. Som nadšená. 
Druhá strana bola ladená viac do ružovej a oslavy prvomájovej lásky. 
Dostávame sa k podstate tohto článku. Ako dostať viac fotiek do HP classic. Odpoveď znie: Veľmi jednoducho, pomocou odklápacích kartičiek. 
Rozmery tu písať nebudem, lebo momentálne existuje niekoľko veľkostí (big, mini, skinny, classic, micro ... ) a obávam sa, že každý štvorček má vlastnú veľkosť. Zatiaľ som naživo videla len Alčin BIG HP a to je teda riadny rozdiel v porovnaní s mojim classic. Ja som však absolútne spokojná s veľkosťou classic.
Na objeme to nepridáva. Ja mám tieto kartičky asi na každej dvojstránke, teda v každom týždni. 
Viem, radujeme sa z nového ML kitu, ale spomeniem ešte aj ten marcový. Rovnako úžasný. Vytvorila som toľko projektov, až sa mi to zdá nemožné. Postupne sa s vami o ne podelím tu na blogu PA.
A mám dobrú správu. Ešte stále sú dostupné aj v slovenskej verzii
Chcela by som vám ukázať aj inšpiráciu, odkiaľ som čerpala. Existujú journalingové nálepky, ktoré vyrába priamo Me&Big Ideas. Mne sa páčia rôzne citáty, pretože sa hodia ku každej situácii, obdobiu či udalosti. 
Nevyužívam ich na dodatočné príbehy, popisy k fotkám či nákupné zoznamy. Od začiatku slúžia k umiestneniu dodatočných fotiek. 
Presne vtedy ma osvietilo a vytvorila som si vlastnú odklápaciu kartičku z ML kartičky. Vo vnútri väčšinou ukryjem až 2 fotky. Celkovo až 3 mini foto v 1 rámčeku. Paráda, to sa vždy hodí. 
Zaujímalo by ma či ste aj vy podľahli kúzlu Happy Planners? A ak áno, tak či využijete nápad s odklápacími kartičkami? 
Prajem krásny zvyšok dňa,
Valika

10 komentářů:

  1. Sranda, přesně jsem si teď říkala, jak mám víc fotek, tak místo přídavných kapes udělám takovéto odklápěčky..😂😂 jedeme na stejné vlně! Máš to parádní!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) inak to v rodine Paperoamo ani nevieme ♥ sa tesim na tvoje nove vytvory a diky :-*

      Vymazat
  2. Super stránky a ty schovky mě moc baví!

    OdpovědětVymazat
  3. Paráda, Vali, schovávačky si vymyslela dokonale😊. Vy nás tak krásne lákate s tými plannermi, že neviem neviem, či bude mať budúci rok ešte niekto klasický PL 😁

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) dakujem Mirka si strasne zlatá. no je to zabava. klasicke PL to podla mna nenahradi, ale urcite to stoji za vyskusanie. ved uvidis ♥

      Vymazat
  4. Schovky jsou super, taky určitě do planneru zařadím 🙂

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jej to bude parada ♥ ty mas ten planner taky krasny a vymazleny ♥

      Vymazat
  5. Vali nádherné stránky a přesně jak píše Mirka, už se taky těším až přesedlám z PL na HP 🤣♥️😘

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jezis ty si zlata. tak je to zavislost. podla mna je super ze mas tam skoro vsetko prednastavene a nemozes tolko spekulovat. chapes. mas tam vopred dane obdlzniky a koniec.nie 1500 druhov kapies ♥ ale aj ja sa tesim na ten tvoj planer

      Vymazat

Pin It button on image hover