pátek 22. května 2020

Inspirace z kitu TO JSEM JÁ / JANA B.


Kdo by si nechal dobrovolně ujít takovýto báječný kit, že ano! Na blogu a jiných sociálních mediích už se to hemží šedo-žlutými projekty (oki, i trochu růžové tam je) a já mám pro vás dneska další várku. Různorodou



Začneme klasikou, a to Project Life stránkou. No, klasická tedy úplně není, ale lepení kartiček na velký bílý papír 12x12 už tady několikrát proběhlo. Tenhle způsob, kterému říkám falešný Project Life, je super v tom, že nemusíte přemýšlet o kapsičkách a rozmístění. Jednoduše si ty kartičky rozmístíte, jak si to situace (a vaše oko) žádá. Opět jsem zalovila v archivu (album z r.2019) a našla tyhle super letní fotky. Všechny jsou z jednoho výletu. Za normálních okolností bych je umístila do menší kapsy (a použila jen některé), ale potřebovala jsem dodržet předchozí týden a taky jsem si říkala, že si konečně vyzkouším tvoření s menším počtem fotek (a užiju si to zaplácávání místa ozdůbkami). 


Nakonec jsem zjistila, že to zaplácávání prázdných míst moc neumím. Tudíž je z toho hlavně bílá stránka :) (to jsem vás asi moc nepřekvapila, viďte) Hned v horní části stránky - úžasné napojení dvou kartiček. Dokonalost! Lucka to má prostě vychytané!


A tady jedna radost. Vypadá to, že kartička s definicí radosti je hitem tohoto kitu! Stejně jako kartička se třemi volnými políčky. Fotky jsem už vyvolané měla a byla to opravdu šťastná náhoda, že mi tam (po lehkém oříznutí) všechny pasovaly.


A další super kartička se skvělým kruhovým nápisem. Je vám jasné, že já jak vidím kruh ... řežu. Tady jsem si vyřízla na Big shotu (nebo pokud máte Spellbinder) kruh a podlepila ho fotkou. 


Jako další projekt tu mám jednu 8,5x11 inch stránku, která je jakýmsi přehledem naší dovolené v Rize. Opět 2019 (chystám se na Riga album 8x6 a přípravy jsou v plném proudu: UŽ jsem si koupila TO album!) Měla jsem dopředu vyvolané fotky 2x2 inch, které jsem nakonec poskládala do mřížky, a tak zaplnila většinu plochy. Takovéto stránky mám ráda: hodně fotek, málo místa k zaplácávání :) Nakonec to vyšlo dobře, co řádek, to jeden den a malé shrnutí, co jsme dělali.


I černé kulaté výseky s čísly mi vydaly akorát, v kitu jich je pět!


Jako poslední vám ukážu můj první počin v sešitku Storyline Chapters od Heidi Swapp. Sešity jsou velké 7x10 inch a musím říct, že je to fakt super rozměr. Dostatečně velký i třeba na PL kartičky. Když už je ten kit O MNĚ, tak jsem zabrousila do února, kdy jsem fotila SEBE v rámci výzvy od Ali Edwards (mimochodem, VŘELE doporučuji něco podobného udělat a dostat tak samu sebe do alba). Byla jsem velmi mile překvapená, že stránku poskládám z 3x4 malých kartiček. Fotky už jsem měla vyvolané dopředu a původně s jiným záměrem, ale takhle se to hodilo mnohem víc.


Neřešila jsem chronologičnost dnů a fotky použila podle barvevnosti. Ty krásné štítky jsou z dubnového retro kitu. Ten je vůbec na štítky velmi bohatý! Sis totiž ví, že bez štítků my ani ránu.




Tři projekty a já mám ještě tolik materiálu na další stránky. Tvoření s kitem je proště nejlepší, já to říkám pořád. Těším se, co šedo-žlutého nám ukážete vy a taky se těším na nový kit, protože to bude určitě velká pecka!

6 komentářů:

Pin It button on image hover