pátek 15. května 2020

SVATEBNÍ SAMOLEPKY / VALIKA

SVADOBNÉ SAMOLEPKY
Valika

Ahojte, prajem vám krásny deň. Dnes prichádzam s inšpiráciou, ako som použila úžasné svadobné samolepky. Ešte stále horúcu novinku z dielne PA.

Pred časom tu Janička B použila termín lazy PL. Vlastne ani neviem ako správne pomenovať album, ktoré som vytvorila s týmito svadobnými samolepkami. Snáď len lazy PL na druhú. Základ je jednoduchý – predpripravené fotoalbum, vytlačené fotky 10x15 cm, zopár PL kariet a veľmi krásne samolepky
Trvalo mi skoro pol roka kým som vytlačila naše svadobné foto, ale urobila som to vo veľkom štýle. Vytlačila omnoho viac než som potrebovala a od vtedy sa mi podarilo vytvoriť niekoľko projektov, ktoré ste videli tu na blogu PA. Každopádne vás ešte prosím o trpezlivosť. Toto je posledný svadobný projekt. Inak ten dátum ešte nie je prilepený. Je nakrivo, lebo atrament ešte neuschol. Nejako som na to zabudla, tak som ešte počas fotenia rýchlo opečiatkovala.
Pôvodný plán bol použiť len fotky a samolepky.

Až neskôr ma osvietilo a dodala som PL kartičky. Tieto boli napríklad z kolekcie Naše dny.
 

Postupne som použila aj iné kolekcie – ako napríklad ČERNOBÍLÁ ...


.... alebo ZIMA JEŠTĚ NEKONČÍ. Linkujem to tu preto, aby som vás povzbudila v kombinácii nového materiálu so starším. Všetko z dielne PA spolu krásne ladí. Navyše ruže z tejto kolekcie sú nadčasové a tieto samolepky, krásne doplňujú.



Chcela by som vás však upozorniť na jednu vec. Tieto samolepky nemajú radi prelepovanie. Ja som ich lepila na rozloženom gauči, doslova na kolene, ale vo veľkej pohode. Koronakríza bola na svojom vrchole. Moja nálada naopak na dne. Tento projekt ma však pohladil na duši a pomohol. Neskôr nadpisy prejdem čiernou fixou a bude po probléme.


Aj tak si myslím, že tie samolepky nič nepotrebujú. Sú dokonalé aj samy o sebe



Krásne sa aj vrstvia.

 Album je rozdelené chronologicky, a záver patrí zábave, pretože o to hlavne na svadbe ide.
 



Album uzatvára posledná fotka, ktorú nám na svadbe spravila naša šikovná fotografka


Trošku prirýchlo som chcela odlepiť nálepku zo zadnej strany. Našla som však spôsob ako to vyriešiť. Stačí to prelepiť kartičkou.

Tento album som si zostavila asi za hodinu. Možno hodina 10 minút. Viem to presne, pretože som naložila myčku a ja používam hodinový cyklus. S týmito samolepkami sa pracuje jedna radosť. Ďakujem.

Každopádne ma to inšpirovalo k vytvoreniu mini albumu pre našich. Keď si tlačím fotky môjho synovca Emilka, tak vždy vytlačím viac. K tomu sa zase hodí skvelá kolekcia PRVNÍ ROK. Neutrálne farby, ktoré Lucka použila sa hodia pre dievčatká rovnako ako pre chlapcov.

Ďakujem za váš čas a prajem vám krásny víkend.
VALIKA

6 komentářů:

  1. Vali, máte moc krásné fotky a ty báječné samolepky to jen podtrhly! Včera jsem si je taky rozbalila z balíčku a moc se těším, až použiju. Jinak moc díky za tip na takovýto jednoduchý, ale velice efektní albůmek 😊😍

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Barus diky moc. Mali sme sikovnu fotografku :-) uz sa tesim co z fotiek vytvorite vy.urcite to bude krasa

      Vymazat
  2. Nic proti svatebním samolepkám, jsou krásné, ale ty vaše fotky! Ty by vypadaly skvěle i se samolepkami od banánů 😊 nádherný pár, božské fotky ♥️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) Peti ty si zlaticko. Profesionalny makeup pomohol velmi. Dakujem ti velmi pekne

      Vymazat
  3. Vali, mas to super. Ako sa vravi, v jednoduchosti je krasa a ked mas nadherne fotky, naozaj staci prilepit jednu dve nalepky a vyzera to dokonalo😊

    OdpovědětVymazat
  4. Parádní! Když jsou krásné fotky, stačí sem tam samolepka. :)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover