čtvrtek 4. června 2020

HYGGE kolekce v deníku / ADÉLA

Je to neuvěřitelné, ale nemám ještě ani jedno album ve formátu TN (travellers notebook). Máte tedy jedinečnou šanci vidět mé první stránky a sledovat, jestli bude mít můj „tn styl“ nějaký vývoj…nebo aspoň pokračování… Založila jsem si album „momenty 2020“ a dávám si tam takové střípky všedních dní, setkání s kamarádkami z papírového světa, piknik, kytky, které mám na stole a tak.
 

Jedním takovým neobvyklým momentem je návrat dětí do školy na konci května. Použila jsem kit „To jsem já“ a z jedné kartičky střihla visačku.

Pár fotek při vynášení odpadu. Myslím, že většina z nás využila neobvyklou situaci posledních měsíců k třídění věcí, kterými se obklopujeme, a tak i heslo na samolepce „Více být a méně mít“, bylo celkem dost výstižné. Nápis a výsek s monsterou je z další úžasné Hygge kolekce, která vaší pozornosti nesmí uniknout!

S Janičkou S. jsme se už tak dlouho neviděly a po pár týdnech domácího vězení je každé setkání u kávy a dortíku tak příjemné. Asi poprvé jsem viděla latté art u kafe v kelímku, skvělé bylo.
 
Lucka celou Hyggekolekci navrhla dokonale. Atmosféra, klid, pohoda, puntíkatý hrneček…
 
Miluju pivoňky! V sobotu jsem si je přivezla z maminčiny zahrady. Mám je na stole a hned i v albu. Ještě hledám způsob, jaké kompozice v tn formátu tvořit, ale už teď vím, že velké fotky přes celou stránku budou mé nejoblíbenější.
 
Neplánované akce bývají moc fajn a když je tam i slunce a víno a paní Bennett, tak tam chci být taky.
 
Ty polštářky jsou prostě neskutečné! A abecedy všech formátů jsou do takového alba taky nutnost.
 
Tvoříte TN deníky? Máte je pro zaznamenání každého dne nebo jen na výlety? Ráda se nechám inspirovat.
♡ 
Adéla

8 komentářů:

  1. Moc hezky denicek, tesim se na pokracovani☺️

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný deníček 😍 moc pěkný nápad i zpracování

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě se v tom neobvyklém formátu trochu hledám, ale je to fajn :)

      Vymazat
  3. Adélko, je to krásné! Už ten samotný nápad deníčku na takové MOMENTY je super. Moc se těším na pokračování ❤ Já se na svůj první TN pořád jen chystám a hotového není nic.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mi to chvilku trvalo, než jsem začala. Ale už vím, kam dávat fotky, které se mi líbí, ale do velkého rodinného alba se zase tolik nehodí.

      Vymazat
  4. Překrásný deníček, to se mi moc líbí. My hodně cestujeme, tak se TN deníček plní fotkama z cest. Ale lenošivý den s kávičkou a dobrým vínečkem na dece nebo s háčkem v ruce pod stromem si přidávám i tam😃👏

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takové pohodové dny jsou právě super a musí být taky zaznamenané :)

      Vymazat

Pin It button on image hover