úterý 16. června 2020

Inspirace z kitu Duhové dny / LEONA

Ahoj! Dnes vám ukážu inspiraci z duhového kitu. Holky už toho spoustu ukázaly tady - Mirka, tu - Valika nebo zde - Katka. Je to opravdu povedený kit, hýří úžasnými barvami, které se hodí pro všechny jarní i letní vzpomínky. No a ten vellumový duhový papír je prostě bomba! 

  1. Layout
Z kitu jsem si nejprve slepila jednu 8,5 x 11 stránku. 
Bystré oko každé správné PA holky možná už na první pohled pochopí, o co tady jde. Ano, vykuchala jsem jednu čtvrtku s výsekem. Chtěla jsem ji za každou cenu použít, a tak dlouho jsem na ni hleděla, až vzniklo slunce.
Výsek jsem nalepila na kraftový papír a jednotlivé paprsky podlepila barevnými proužky vystřihnutými z pruhovaného papíru. Některé proužky jsem prošila na stroji.
Na výsek slunce jsem ještě nalepila žlutý papír se sluníčky a ten nejlepší vellumový papír s duhami. 
Celé jsem to dozdobila pár výseky, chipboardem a velkým nápisem. Text jsem tentokrát napsala bílou gelovkou.
  1. Happy Planner
Duhový kit jsem použila i v Planneru .
V tomto týdnu jsem nešetřila duhami a krom vellumového papíru jsem použila i růžový a žlutý. 
Vlevo na stránce jsem si i jednu vellumovou duhu vystřihla. Pruhovaná zelenkavá kartička, ta je vystřihnutá z druhé strany růžového pruhovaného papíru. Málokdy tuto stranu papíru použiju, ale tady se hodila. 
Druhá strana týdne. 
O víkendu jsme vyšli na výlet, tak se mi hodil velký papírový výsek pro označení místa. Ten jsem doplnila malou černou abecedou z vánočního card kitu. Jedno okýnko jsem zde zaplnila duhovým papírem a jedno opět vellumovým.
Když už jsem měla kit na stole, vznikla ještě jedna strana v Planneru. Duhy mám ráda, nic proti nim nemám, ale všeho moc škodí. A tak je to dvoustrana z duhového kitu bez duhy. Vystačila jsem si s jedním vzorovaným papírem z kitu. 
Na levé stránce jsem kromě kitu použila velkou samolepící abecedu a malou růžovou. Jedno okýnko jsem taky zaplnila samolepkou s citátem.
Na pravou stranu jsem opět použila vzorovaný papír, některé citrusy jsem si i vystřihla. Abecedu jsem použila tuto malou černou.
Jak je už mým zvykem, anglické nápisy dole v Planneru přelepuju. Tady jsem použila samolepky dnů z kitu.
Pro dnešek se s vámi loučím. Těším se také na vaši inspiraci z tohoto kitu v naší PA facebookové skupině. Děkuji za přečtení a těším se u dalšího článku!
Leona

4 komentáře:

Pin It button on image hover