čtvrtek 11. června 2020

Jak si udělat deníček z kitu Duhové dny / VALIKA

Ahojte,
Prajem všetkým krásny deň. Mám pre vás inšpiráciu ako som použila úžasný dúhový kit. Jeden projekt je v kategórii plánované, ale ten druhý je úspešne umiestnený v kategórii nalepené. Moja obľúbená kategória. 
 

Od začiatku som vedela, že si urobím TN zošitok, v ktorom zdokumentujem našu Veľkú noc v Jezersku. Bol to prvý „výlet“ po karanténe a nesmierne som si ho užila. Základ bol jednoduchý.
 
Papiere som si nastrihala a áno našla som vnútornú odvahu rozrezať aj to najkrajšie vellum na celom svete.
 
Hlavne ma inšpirovali papier, ktorý som rozstrihala tak, aby som kartičky mohla všiť medzi papiere.
 
Bohužiaľ ma zradila technika. Ak máte nápad na dobrý program na koláže, tak prosím napíšte do komentára. PicMonkey mi nefunguje aj keď som prihlásená, ale notebook je hotový.
 


Napokon ma zachránil môj Happy planner, predsa len som vám chcela niečo prezentovať.
Minulý týždeň bol veľmi príjemný a nabitý.
 

Miesto si opäť našla aj jedna odklápačka.
 
Vytlačila som viac fotiek a zistila som prevratnú vec. Aj náplň z HP mini pasuje do HP classic. No nie je to úžasné? (Anička vie objednať všetko na svete a ona vie o čom hovorím) 
 
Človek by si myslel, že sa mi bude najviac páčiť dúhový papier ... ale ... prekvapenie – sú to citróniky a pomaranče. Predpripravila som si ďalší tyždeň. Som nechutne aktuálna. 
 
Nápisy sú úžasné a tak univerzálne.
 
Už mi nezostalo veľa papierov, tak som trochu musela s tými citrónikmi čarovať, aby som si urobila dvojstránku.
 
Keď som myslela, že končím tak som si spravila ešte jednu dvojstránku s mojím druhým najobľúbenejším papierom – zeleno/oranžová dúha. To by som tiež nikdy nepredpokladala, asi mám slabosť na Heidi.
 
Použila som aj mini lístky z nálepkovej sady
Už sa neviem dočkať vašich projektov. Ak ste na instagrame tak použijte #paperoamo a máte môj lajk. Prajem krásny zvyšok týždňa a veľa sily do tvorenia.
 
Valika

3 komentáře:

  1. Vali! Ty jsi neskutečná! Krásné všechno a na ten TN se těším. Všité kartičky plánuju už dlouho! Jinak používám na koláže befunky.com
    A tvoje HP aww! Ještě s těmi růžovými disky! 🤤

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. cau zlato ♥ diky moc. si velmi mila. som rada, ze sa ti paci moj HP ♥ jo tak to by vysvetlovalo vela veci. mozno som si v pondelok pomylila pic monkey s befunky .... ved to poznam a to mi aj funguje. ako sa hovori - su dni a dni. diky moc. ja sa uz neviem dockat tvojej krasnej inspiracie

      Vymazat
  2. Místo PicMonkey doporučuji BeFunky, používám ho od doby, co PicMonkey zpoplatnili a zatím super.

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover