úterý 2. června 2020

Velké stránky z kitu JARO JE TADY / ALENA


Ahojky, scrapoví nadšenci! Co říkáte novému kitu? Duh není nikdy dost! Já jsem nadšená i z barev. Ale dneska to nebude o novém kitu, takový rychlík nejsem. Dneska se vrátím k březnovému My life kitu. Ve čtvrtek se konala další ze Scrap party a nechyběl sketch. Doma se mi válí fotky ve velkém formátu z našeho společného focení v roce 2016. Album už mám hotové, ale fotky jsem musela tenkrát nechat vytisknout v menší velikosti, a proto tyto velké stále leží v krabičce a já si řekla, že je zpracuji aspoň na layouty.
 

První stránka je podle čtvrteční sketche. Když jsem viděla ten velký kruh, rozhodla jsem se využít i nové šablony se vzorem vyšívání a dvě fotky seřízla do tvaru kruhu. Fotky jsou sice ze srpna, ale většina je focená v lese, proto se jarní zelený kit skvěle hodil. Tvar kruhu jsem využila i v ozdobách. Ty jsem po vzoru Jani B. a Mirky vystříhala ze dvou kartiček a nalepila do kruhu. Přidala jsem i pár srdíček a kytiček. 
 
V kitu sice není moc velkých nápisů, ale ten jeden veliký se mi hodil jak barevně, tak obsahem.
 
Přidala jsem ještě pár frází, jak ze samolepek, tak z výseků. Místo zamýšleného šití/vyšívání kruhu jsem ho drze nakreslila linnerem. A protože jsem ho udělala šišatý, dodělala jsem další dva šišaté, aby se to schovalo. Pár teček a kroužků nikdy neuškodí. 
 


No a aby stránka nebyla v albu sama, rozhodla jsem se ze stejného kitu udělat ještě jednu. A protože mám skluz se čtvrtečními sketchy, rozhodla jsem se vybrat jeden a udělat layout podle něj.
 
Když člověk nemusí přemýšlet na rozvržením stránky, jde lepení raz dva. Doporučuji to všem, kteří se ze začátku trápí, jak na stránky. Klidně ty sketche vyhledávejte na netu a tvořte podle nich, časem začnete skládat fotky a ozdoby sami. 
 
Musím říct, že obě stránky byly extrémně nenáročné na množství spotřebovaného materiálu. Využila jsem i ústřižky, které mi zbyly při lepení týdne v Happy Planneru. Všeho všudy jsem spotřebovala čtyři kartičky a pár ozdob. Tomu říkám lowcost scrap. Navíc „bílá“ čtvrtka není bílá, ale otočená vzorovaná, u které jsem věděla, že tu vzorovanou stranu v životě nevyužiji. 
 
Těším se na další čtvrtek, na vaše skvělé stránky, a hlavně na tu atmosféru a nadšení, které mě vždy donutí zasednout za stůl a něco nalepit. Mějte se krásně. 
 

8 komentářů:

Pin It button on image hover