čtvrtek 3. září 2020

První inspirace z kitu Babí léto / LEONA

Nový měsíc znamená nový kit a na ten podzimní já se vždycky moc těším. Scrapovat podzim totiž patří mezi mé oblíbené disciplíny. Kit Babí léto od Lucky Šindelkové je opravdu povedený. Najdete v něm všechny odstíny hnědé. No co vám budu povídat, pro mě to je láska na první i mnoho dalších pohledů. 


Stejně jako minule začnu bráchovskou 6x8 stránkou. Za minulý podzim v tomto albu stránku nemám, a tak byl nový kit dobrou příležitostí k doplnění. 

Základ tvoří bílá čtvrtka v požadovaném rozměru alba 6x8. Z kitu jsem si vybrala dvě větší kartičky a do té kárované jsem pomocí bigshotu vyřezala pár listů pomocí této sady

Pár listů jsem vyřezala i z tmavě červené kartičky z kitu. A pak už jsem jen vrstvila a lepila, jak se mi to zrovna líbilo.

K listí jsem z kitu vyzobala i pár šípků a ty jsem poházela do spodního i horního rohu. No a celé jsem to doplnila velkým nápisem PODZIM (ten jsem podlepila 3d lepící páskou)  a samolepkou kočky ve svetru.

I když podzim teprve nenápadně přichází a tudíž slepit stránku do letošního happy planneru se zdálo nemožné, udělala jsem to.

Ono to totiž nebylo až tak složité. Hnědé barvy jsou univerzální, a když vyberete ty správné nápisy a ne příliš podzimní ozdoby, poslední týden v srpnu je hotový.

Věděla jsem, že z ozdob použiju nejvíc samolepky kolečka.  Tudíž bylo jasné, že opět budu na big shotu vyřezávat z fotek kruhy, moje oblíbené.

Z kitu se hodil zejména nápis Léto nekončí. Hodně jsem také použila velkou abecedu a sem tam doplnila fotku nápisem. 

Tento týden jsme často chodili na zmrzlinu a mě se při prohlížení kartiček moc líbil jeden k tomu hodící se citát, který jsem opět vyřízla do kruhu.

Z kitu jsem do okýnek vybrala kromě kartičky s duhami a kolečky taky pár jednobarevných. Říkala jsem si, že je potřeba to trochu oživit, a tak jsem sáhla po embossovací kapse s motivem puntíků a kartičky jsem takto projela big shotem. Musím říct, že je to sice nenápadné, ale stránky to rozhodně oživí.

No a kdo už mě a můj planner zná, tak ví, co teď přijde. Anglický nápis dole na stránce jsem opět přelepila, tentokrát proužkem jedné větší kartičky a samolepkou.

A na závěr vám ještě ukážu poslední stránku, co jsem zatím z kitu slepila. Tentokrát jde o dvoustranu v TN deníčku z loňského roku, kde mi pořád zbývá pár volných míst.

Když je krásná kartička, už toho není moc potřeba. A já jsem sáhla po té rozhodně nejhezčí z kitu. Rozřízla jsem jí a nalepila do deníčku. Když jsem k ní vložila fotku, říkala jsem si, zda je vůbec ještě něco potřeba. No nedalo mi to a přece jen jsem málo zdobila.

Ze dvou kartiček jsem udělala visačky a doplnila je šňůrkou. Jednu jsem vložila pod fotku a na jednu jsem napsala popisek. Zbytek ozdob jsou už pak jen dvě samolepky s nápisem a nějaké to listí.
Moc vám děkuji za přečtení a těším se, co z tohoto kitu vytvoříte vy!  Určitě se nezapomeňte pochlubit v naší facebookové PA Rodině, nebo na instagramu s hashtagy  #jeduvpapiru a  #paperoamo.
Mějte se krásně!
Leona

13 komentářů:

  1. Nádhera! A ta stránka v PL je naprosto dokonalá!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Adelko děkuji 😘 sice nevím zda myslíš TN nebo HP, ach ty zkratky, ale mám radost ze se líbí 😉

      Vymazat
  2. Lei, všechny projekty máš moc krásné, ale ten tvůj Happy Planner, ten je prostě nepřekonatelný! 😍😘

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baru děkuji 😘 no HP to je moje letošní láska 🙂

      Vymazat
  3. Veliká nádhera od začátku až do konce....a to TNko je naprosto boží!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Leonko, vsechno se mi moc libi, tato sada tibopravdu mega sadla. No a ten dokonaly TN budu muset liftnout, kdyz mi to dovolis 😊❤️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jej Mirko děkuji a samozřejmě pokud liftnes budu moc moc ráda 🙂

      Vymazat
  5. Tolik krásných stránek ❤️ TNkova ta je teda TOP, tahle kartička je i moje nejoblíbenější 😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta kartička je prostě něj ❤️ moc děkuji Peti 🙂

      Vymazat

Pin It button on image hover