pátek 25. září 2020

Svatební samolepky ve svatebním albu / ANNIE

Svatební album

V dnešním příspěvku bych ti ráda ukázala. že různé kolekce a kity se dají míchat dle libosti a výsledek vypadá úžasně. Nevěříš? Jediné, co k tomu potřebuješ, je stmelovací prvek. Já si vybrala opravdu rozkošné nálepky se svatební tématikou z dílny PA. Uvidíš, že to opravdu funguje. 



Svatební nálepky ano, ano! Dneska se to bude točit kolem svatebního mini alba, které jsem vyráběla kamarádce jako dáreček pro jejího švagra a budoucí švagrovou. Překvapení, ty já ráda, a protože ženich je náš soused, vrhla jsem se do lepení.


Nejdříve jsem si vyrobila desky (16,5 x 12,5 x 3,5 cm) z lepenky a obalila je papíry z kolekce Intemporelle od Karine.



Dovnitř alba jsem si připravila barevné a bílé papíry o rozměru 15,5 na 10,5 tak, abych mohla nalepit klasickou fotku. Pro zjemnění vellum.  


Ke svatebním nálepkám jsem si vybrala již zmiňovanou kolekci Intemporelle a taky pár papíru z dílny Studio Forty, So Romantic. 


kolekce Abril od Lory Bailory jsem použila vyřezávací šablony ptáčků. Ty jsou pro svatební tématiku opravdu parádní. 



Chtěla jsem, aby album byla taková připomínka svatebního dne, ale i na dobu před. Doplnila jsem proto jen pár fotek a taky nechala místo na jednu právě ze svatby. 



Použila jsem kartičky ze starší kolekce Bliss od My Minds Eye a některé nehodící nadpisy zkrátka přelepila českými nápisy ze svatebních nálepek. Kamarádka tak může doplnit některé informace, které já nevím, nebo si je můžou doplnit pak až ženich s nevěstou.



Snažila jsem se zdobení moc nepřehánět, někdy méně je více. 


Dokonce jsem použila i jednu krásnou kartičku z nejnovějšího kitu PA babí léto


Nesměl chybět ani manželský slib.


No na začátku to vypadalo jako jeden velký galimatiáš, ale s výsledkem jsem víc než spokojená, nálepky celé album krásně propojily. Tak snad se bude v sobotu ženichovi a nevěstě líbit. 

A pokud ti nestačily fotky, můžeš se podívat na krátké video

Video na YouTube: https://youtu.be/_z1J3qyjijg

Krásný den!

5 komentářů:

Pin It button on image hover