pátek 16. října 2020

Album 6x8 z letní dovolené / IVA

Minialbum z termálů

Krásný pátek holky, celý týden je počasí venku upršené a chladné, tak já bych vás dneska chtěla trošku zahřát při prohlídce našeho alba z dovolené v maďarském Šárváru. Hned na začátek se ale přiznám, že trochu nestíhám a album jsem tvořila jenom po dva večery a ještě není úplně dodělané, někde ještě chybí zdobení a doprovodné texty nemám vůbec.


Když vyrábím album, tak si musím nejdříve nalepit všechny fotky na stránky nebo zastrkat do kapes…tak nějak ho prvotně zkompletovat a pak teprve dolepuji ozdoby, výseky a píšu journaling. Docela by mě zajímalo, jak to máte vy? Jestli také stránky zdobíte až nakonec nebo jedete pěkně poctivě stránku za stránkou.

Letošní dovolenou u moře jsme odpískali, ale od prosince jsme měli zaplacený pobyt v maďarském Šárváru, kam jsme se koncem srpna s kamarády vydali. Jeli jsem poprvé s dětma takhle do hotelu a bylo super neřešit stravování a užívat si jenom čvachtání v bazénu.

Formát alba jsem zvolila můj oblíbený rozměr 6x8”, prozatím mám stránky založené v koupeném růžovo pruhovaném albu od Simple Stories (holky mají v e-shopu i jiné designy), ale plánuji si časem vyrobit vlastní desky, jen nebyl čas a ten správný nápad.

Mám ráda, když se v albu střídají velké a kapsové stránky.

Už když jsem si vyráběla cestovní deníček z našeho karavanového víkendu, tak jsem si oddělovala jednotlivé dny vellumem. No a ani tentokrát jsem nemohla jinak :-D Kupuju si velké čtvrtky a ty si pak seříznu do požadovaného rozměru.



Ale abych se pořád neopakovala, tak ÚTERÝ jsem si vyřezala ze šablon značky Lora Bailora.


U čtvrtku jsem si vyřezala kruh do pruhovaného papíru a vellumem podlepila. Papírové výseky růží jsou z My life kitu 7-8/2019.



A v takovém albu nemohou chybět různé kapsy, odklápěčky a schovávačky.






Poprvé jsem lepila některé ozdoby a nadpisy přímo na kapsovou stránku a mám pocit, že jsme objevila Ameriku :-D






A velké fotky taky nemohou chybět.





Zbytek stránek.


Při sestavování alba jsem použila tento materiál:

Doufám, že jsem vám aspoň trošičku proslunila den a budu se moc těšit na vaše krásné stránky a nápady v naší Facebookové skupině.

Tvoření zdar.

Iva

7 komentářů:

  1. A tohle všechno, že jsi vytvořila za dva večery? Ivi, tak to jsi superžena! 😁❤ Je to nádherné 😍Úplně jsem se ohřála 😊 Na tento formát už se taky delší dobu chystám, tak moc děkuji za tak krásnou inspiraci 😘

    OdpovědětVymazat
  2. Ivi, to si děláš legraci!!! Takovou nádheru vytvořit za dva večery? To ani není možné. Já dělám své první 6x8 album a mám za 14 dní teprve 3 dny. :-) Dělám stránku po stránce na hotovo. Nejdříve si vytisknu fotky z jednoho dne a pak lepím, zdobím, píši journalingy. Moc se těším na Tvoje závěrečné video. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ivi tak to je opět pokocháníčko !!! Miluji alba 6x8 z dovolených , dělám to taky , tento rozměr mi sedl moc jako Tobě. Máš to moc krásné !

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover