pátek 20. listopadu 2020

Adventní sešit a stránky z kitu České Vánoce / ANNIE

 My life kit České Vánoce

Krásný pátek, juchúúú. Dne pro tebe mám další inspiraci z aktuálního My life kitu České Vánoce. S vánoční inspirací se nám tady na blogu doslova roztrhl pytel a holky opravdu nelení v přípravách svých DD alb. Já jsem si minulý rok řekla, že tento advent žádné album, jen Plko nebo stránky… no opět jsem to nevydržela a pustila se také do příprav.


Nejprve ti ale chci ukázat ještě dvě aktuální stránky z minulého víkendu. Tento kit je totiž i listopadový a lepení s ním jde jako po másle.

Nejprve stránka ve stylu PL. Opravdu jednoduché vyřešení problému, když ti chybí určitý druh kapes. Prostě vezmeš bílou čtvrtku a lepíš na ni kartičky. Já použila dvě velké a pět malých.

Chtěla jsem slepit víkend u našich, který byl pro mě jako balzám na duši. Prostě taková pohoda u rodinného krbu. Děda s babi mají na zahradě domeček, který jakoby se zastavil v čase. Je tam pec, kde se pečou buchty a suší jablíčka, starý kredenc, obrázky svatých, šicí stroj. Místo, kde na tebe dýchne pohoda a klid.

Fotky jsou tentokrát menší a jde o momentky, ale myslím, že kit z nich dokázal dostat maximum. Stačilo jen přidat výseky. A ty špulky.. Lucka jako by věděla, že je budu potřebovat. Moje vyšívací snažení odnesl jeden propíchnutý ukazováček. Nápis k babičce a dědovi jsem vyštrachala se zásob a je to některý z minulých podzimních kitu PA.

Druhá stránka je ze stejného dne a je to spíše jen zamyšlení nad současnou situací. Musím říct, že už jsem začínala být unavená ze všeho, co se děje kolem a právě návštěva u babi a dědy, ten šrumec vnoučat, ti lidé kolem, to je to, co mě zase dokázalo nabít.

Velice jednoduchá stránka, jen dvě kartičky, fotka, výsek, štítek a vyřezané lístečky.

Cáknout trošku tuží, vytisknout journaling a je hotovo. Tak to mám ráda.

Nakonec to moje DD neboli adventní album. Jak už jsem na začátku zmínila, ani tento rok jsem neodolala. To se není ani čemu divit po shlédnutí článku Adel a Jani S. 

Rozhodla jsem se pro celkem nový formát a šáhla po deníčku od Heidi Swapp Storyline Chapters. V sadě byl ten černý s puntíkama, ten se mi parádně hodil.

Nechtěla jsem se ale vzdát formátu PL, a tak jsem vzala nůžky šmik šmik, ustříhla pár stránek a nahradila je kapsami. Formát 6x8 se vejde do sešitku tak akorát. Sešila jsem na stroji pro ozvláštnění červenou nití.

Pak už jsem si vzala jen aktuální kit

černá a bílá čísla…. 

…sadu výseků od Karine Woodland… 

…a nakonec bavlnky a ty nej vyšívací šablony od Karine Interpolere a Woodland. 

Teším se, až se mi deníček začne plnit a bude z něj na konci prosince pěkný tlouštík. Co ty, přeskočila jsi listopad a vrhla se už na Vánoce?

Annie

11 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co mi to děláte? 😂😂😂Podobně jsem to měla vymyšlený asi před 14-ti dny i vkládání těch kapes.. Ale nakonec jsem se rozhodla jen nařezat papíry a dát na disky happy planneru.... Protože mi bylo líto papíru, obzvláště, když má obě strany krásný... Tak... A teď když to vidím u Vás bude znova dilema😅😅Zas nebudu spát😂😂

      Vymazat
    2. Marti disky happy planneru jsou taky super volba. Já jsem chtěla zužitkovat to co doma mám a ty menší kapsy se mi jen tak povalovaly, takže jsem je skrátka použila:-) Jsem moc ráda, že se článek líbil

      Vymazat
  2. WAU !!! Ty stránky máš krásné , já mám podobně udělaný listopad ❤️🤭. Tenhle formát se mi moc líbí jako Tobě a to všití kapes - boží !!!! Ten sešitek mi utekl Škoda že ho nemám a holky ho už nemají :-( . Tenhle kit je opět boží !!!! Máš to krásné a děkuji mooc za úžasnou inspiraci hned se na to vrhnu o víkendu ( jen co někam zavřu děti 🤣👌😀) 😍😍😍

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé Blani jsi zlatá, jsem moc ráda, že jsem tě inspirovala:-) Pokud napíšeš holkám určitě deníčky objednají. Jinak se to dá vyřešit i tím, že přelepíš obal jinou barevnou čtvrtkou. Pokud máš deníček jiný.

      Vymazat
    2. Blani, holky je ještě mají, tady: https://www.paperoamo.cz/naplne-do-alba-storyline-chapters-scrapbooker/

      Vymazat
    3. Ježíši díky fakt , tak nevím kde jsem koukala když jsem v pondělí objednávala 🤭🙏 . Tam je i sada s puntikama ! No tak aspoň vím jaký formát zkusím příští rok :-) 😘😘😘

      Vymazat
  3. annie toto je dokonalost. napad vsit tam kapsy je genialny. viac nez to ale neviem to pomenovat. som nadsena. jedine mi je luto, ze som presne tento zositok uz nacala :-D uzasna inspiracia. diky ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Vali tak šáhni po druhém:-) Já jsem jen prostě chtěla konečně zužitkovat i menší kapsy, co se mi doma válí a nechtělo se mi kupovat další album, když už jsem si objednala Heidy že.. no bylo to dilema velké

    OdpovědětVymazat
  5. Ani, to je nadhera, ta velká stranka se mi fakt moc libi. Provedenim i myslenkou ❤️

    OdpovědětVymazat
  6. Annie to je bomba, jak stránky tak i sešitek ❤️ asi už mám jasno, čím příští rok nahradím PLko 😁😘

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover