pondělí 2. listopadu 2020

PRODUKT PA / Mini album ve tvaru listu / PETRA

 Podzimní mini album

Krásný den všem! V jednom z minulých článků jsem slíbila, že vám ukážu podzimní mini album ve tvaru javorových listů, které už rok čeká předpřipravené na dodělání. Konečně jsem ho dolepila a mohla tak zavzpomínat na jednu krásnou procházku v lednickém parku.


Nápad udělat takto tvarované album vzniknul už při samotné procházce. S Barunkou jsme cestou nasbíraly spoustu krásně zbarvených listů, které jsem si po příjezdu domů obkreslila na bílé papíry a tak vyrobila šablony. Samotné listy jsme dali do vázy a ještě chvilku nám zdobily kuchyňský stůl. Šablony jsem potom obkreslovala na vzorované papíry z kolekce Just a little lovely od Pinkfresh studio. Tuhle kolekci už holky na e-shopu nemají, mají ale letošní podzimní kolekci Days of splendor a ta je ovšem nádherná! Tím, že jsem listy obkreslila, jsem vloni skončila…

Po roce jsem vytáhla vzorované papíry a předkreslené listy vystříhala. Seřadila jsem je od těch menších po velké, postupně je proděravěla kleštěmi a navlékla na knihařský kroužek. Potom jsem rozmístila fotky a postupně začala lepit. Na titulní stránce přistály kromě nápisu z dřevěné abecedy taky květinové výseky z tohoto aršíku


Na první stránce jsem fotku přelepila rámečkem a přidala výseky ze stejné kolekce. Journaling jsem si vytiskla na počítači a nastříhala na proužky, které jsem pak lepila do alba.


Sada výseků obsahovala i pár větších kartiček, ze kterých se dala vystřihnout visačka. Na její druhou stranu jsem nalepila další výsek a dřevěnou větvičku z této sady.

Na další stranu jsem přilepila bílý výsek z tohoto aršíku. Už mi z něj skoro nic nezbylo, bílé lístečky se totiž hodí kamkoliv. Fotky jsem podlepovala bílým papírem, aby lépe na barevných stránkách vynikly a taky abych dodala trochu plastičnosti.

Udělala jsem v albu i pár odklápěček.



Velká fotka je,, must have“ v každém mém albu. Tady jsem se rozhodla šít. Akorát jsem se tak rozhodla, až jsem měla fotku nalepenou na vzorované čtvrtce, takže z druhé strany jde šití vidět taky, nevadí.

Výseky z kolekce od Pinkfresh studio a taky od Papero amo.

Na konci alba přistála fotka naší Lucinky, která celou vycházku prospala v kočárku a vzbudila se až cestou zpět téměř u auta.

Přeji vám krásný start nového týdne! A taky hodně zdraví a pevné nervy!

https://youtu.be/GLwad-wb3UY

11 komentářů:

  1. Krásné a pravé podzimní albíčko👍👏😊

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezké album, super nápad i provedení:)

    OdpovědětVymazat
  3. Peti, vždycky moc obdivuju, s jakým originálním tvarem minialba zase příjdeš 😍 Zpracování úžasné jako vždy!
    Vaše návštěva Lednice na podzim mě natolik inspirovala, že jsme se odtud právě vrátili domů 😁 Vždy tam jezdíme z jara nebo o prázdninách... ale ten podzim je tam přenádherný! A jako bonus, žádný lidi, že 😁 Takže fakt moc díky za tak úžasný tip 😘😘😘

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee Baru to je skvělý, jako na podzim je tam nejkrásněji 😁❤️ a děkuji 😘 to jste se mohli zastavit o pár kilometrů dál u nás na kafe 😁

      Vymazat
    2. ❤❤❤ Tak příště! 😘

      Vymazat
  4. Boží albíčko a nápad za 100 bodu 👌😊

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover