úterý 17. listopadu 2020

Vánoční TN deník / ADÉLA

 Kit České Vánoce listopad 2020

Lehce už se začínám těšit na předvánoční období a mám takový plán, že nebudu dělat vše na poslední chvíli, tak jsem na sebe zvědavá. Janička měla skvělý nápad s adventním albem, které si budou děti vyplňovat samy. Ta její jsou promakaná, pokud hledáte řešení pro lenochy, pojďte nakouknout.


TN sešitek s malými domečky je prostě k sežrání a stránek je tak akorát, aby měl každý den jednu stránku, Štědrý den dvě a ještě něco navíc.

Nebyla jsem si jistá, jestli dát stuhu bílou nebo červenou, tak jsem spustila na svém instagramu hlasování a čekala jsem, že červená s přehledem vyhraje, ale bylo to fakt těsné. Kočka je z předloňské vánoční kolekce a skvěle se hodí i k té aktuální.

Uvnitř žádné zdobení a vyšívání, jen uvítací stránka s popisem, co všechno si do deníčku můžou skřítci zaznamenávat. Krásná červená abeceda je ještě skladem.

Využila jsem kartičku s připravenými řádky a instrukce napsala ručně.

Jednotlivé listy jsem nezdobila a nalepila jen připravené visačky s čísly.

Taky jsem si zkusila poslední vyřezávačky od Loryvětvička a sada visaček.


Krásně se hodí i velké výseky s čísly – jeden bílý jsem schovala na 24.

Ještě jsem si udělala stránku z loňských Vánoc. Sice už jsem si dělala i adventní minialbum s průhlednými deskami, ale ve velkém albu žádné fotky nemám.

Opět žádné složitosti, rozložení do kapsy A, jedna velká fotka, jednou koláž tří, dvě fotky do malých kapes a jedna velká karta s výrazným nápisem. Myslím, že to takhle dělám pořád. Když chci někde přidat trochu detailu nebo struktury, navrstvím malé větvičky – tuto pidi sadu využívám nejvíc.

Krásné vánoční kartičky už nic ani nepotřebují, tak jsem jen dva stromkové výseky podlepila pěnovou páskou.

Na další výplňovou kartičku jsem přidala dortík a když už jsem měla na stole zlatou nitku, tak jsem mu přidala mašli.

Pečení perníků je u nás vždycky zábava. Zdobíme čokoládou a sušenými jahodami nebo mandlemi. Nebo spíš Ella zdobí, Kuba to hned olizuje a vrací zpátky a já kolem nich tak poletuju.

Domečky na kartičkách jsou tak nádherné, že si zasloužily trochu prostoru a tak jsem pomocí Spellbinderu vyřízla jen část kruhu a zastrčila roh fotky.

Jak jste na tom letos vy? Budete si dělat adventní deník?

♡ 
Adéla

9 komentářů:

  1. Adélko takže tento TN sešitek nejenom po skouknoutí tvého článku nutně musim mít ( a že jich mám doma málo , že 🙏🙀) ale jsem rozhodnuta že si musim něco podivného vytvořit na letošní prosinec protože to je tak úžasné , že jsem tak natěšena že musim začít tvořit taky ten vánoční kit 😆😆😆😍. 👍👍👍Děkuji , miluji TN :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já TN sešitky přizvala do svého tvoření až letos a je to moc prima formát. :)

      Vymazat
  2. Zošítok je nádherný a ja už dlho uvažujem zaznamenať krásne momenty, ale stále sa tak nedeje...hoci dôvodov je dosť... krásna práca, závidím tú schopnosť takto tvoriť 👍👌👏

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že s krásným materiálem se tvoří samo ;)

      Vymazat
  3. Nádhera Adél. A to vyrezane neuplne kolecko jsem si musela hned vyzkouset 😁 ale vubec mi to neslo 🙈

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Noooo :) Buď to chce projet jen kousek nebo dát tu horní přítlačnou desku jen na část šablony.

      Vymazat
  4. Ady to je skvělý nápad s tím deníkem pro děti 😍 uvažuju, jestli by to Baru už taky letos zvládla 😅 krásné a i stránka super ❤️

    OdpovědětVymazat
  5. To je taková krása, jen si myslím, že u nás by to nikdo kromě mě neocenil..snad v příštích letech...:)
    A tak krásné písmo je škoda nahrazovat vytištěným písmem...:)

    OdpovědětVymazat
  6. to tnko to je dokonalost. dufam, ze potom ukazes ako ho deti vyplnili. je to krasa. no a ta PL stranka ♥ to je tiez dokonalost ♥

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover