pátek 14. června 2019

MY LIFE KIT projekty / ALENA

 
Krásný červnový pátek. Taky jste rádi za ta tepla? Já sice v práci remcám a lije ze mě, jak kdybych se sprchovala, ale stejně jsem ráda. Můžu jít oblečená nalehko, žádný tahání bund a mikin, sluneční brýle a jde se. Večer je dlouho světlo a už i teplo. No červen je můj asi druhý nejoblíbenější měsíc po květnu. Dnes přináším malou dávku inspirace z My life kitu. Malou, protože na album od Annie nemám! Ale teda bylo luxusní, doufám, že jste ho už viděli. Moje inspirace je z jednoho našeho obyčejného dubnového týdne. 
 

Sice bylo v pondělí Apríl, ale už pár let mě nikdo nenapálil, takže v albu o ten není zmínka, ale třeba se jednou podaří a já konečně zužitkuji všechny ty hlášky k tématu. Za to jsem dostala tulipány a ty já mám moc ráda. Přidala jsem k nim chipboardovou visačku, na kterou jsem natiskla datum a přilepila číslo týdne. Abeceda od October Afternoon a je starší, ale já tyhle jejich sady můžu. 
 
O víkendu jsme se rozhodli zasadit thúje kolem plotu. O obou z nás se dá říct, že jsme takový „kozel zahradníkem“, takže jsem s každou prkotinou volala mamce a ptala se. Stejně si myslím, že to není nějak super udělané, ale jsou skoro v rovině a zatím nám ani jedna nechcípla a to už jsou v zemi přes dva měsíce. Možná se nad námi slitovaly a zelenají se dál. A třeba z nich za pár let bude opravdu živý plot. K fotce jsem použila chipboard větvičky s šiškou, sice je nejspíš smrková, ale na detaily nehleďme. Hláška můj dům, můj hrad je z hodně starých zásob, tuším podzimní WS 2016 a druhá ruce do hlíny je z extra kitu 05/2018.
 
Někdy něco vyfotím, jen abych to dala na instagram s tím, že lepší fotku si pak vyfotím foťákem. Jenže pak přijde čas poslat fotky do tisku a já zjistím, že jsem si fotku pořád nepřefotila a tak lovím, alespoň tu instagramovou a tisknu ji i s textem, který jsem k ní psala. Jsem hold od přírody líný tvor, co dělá všechno na poslední chvíli. 
 
Shodou okolností mám stejný design kapes jako při květnové ukázce ML kitu. Celkem se mi zamlouvá, ale stejně mi za chvíli dojdou zásoby a já si budu muset najít jiný oblíbený, abych ho spotřebovala. Rozhodla jsem se totiž zúžit zásoby kapes. 
 
To by bylo něco špatně, aby mi v týdnu chyběla fotka jídla. Tentokrát ho tam mám dvakrát. První je večeře od Toma, přišlo mi příhodné k ní nalepit samolepku obloženého chlebu (zase ty neladící detaily). Druhá fotka je z naší první grilovačky se sousedy na Tomově novém grilu! Mňam! Musíme zopakovat. 
 
Mrzí mě, že nemám nějaký výlet, který scrapnout, protože na to je kit jako dělaný. Ale jednou na ty baťůžky, mapy, balóny, stromečky a mráčky dojde! A pak to bude taky nějaké minialbum. 
 
Doufám, že jsem vás trošku navnadila a ukážete nám ještě více vaší tvorby! Sice moc nekomentuji, ale všechno prohlížím a jste všechny moc šikovné! Krásný víkend.

4 komentáře:

  1. Parádní stránka a zajímavé rozložení kapes!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo tohle rozložení, je fajn. Docela se mi začíná líbit. Ale je fakt, že já teď málo kdy vytisknu fotku 10x15.

      Vymazat
  2. Ali me se libi jak dokazes vyuzit jakykoliv kit a prispusobit ho zrovna tvym potrebam... kyticky ke kytickam parada.!! Pamatuju si jak jsme taky zakladali nasi zahradu, zadny zahradni architekt, vsechno pokus omyl, ale o to vIc si to clovek uzije a ma z toho radost, :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to určitě! Já doteď žasnu, že nám ty thuje drží a ani jedna nechcípla..😂

      Vymazat

Pin It button on image hover