středa 26. června 2019

▲ SLEVA na konec ŠKOLY▲ LÉTO U MOŘE - nová kolekce Papero amo ▲ Máš už předplatné kitů?

KONEC ŠKOLY
Jestli se tvoje dítko fotilo se svou třídou, tak se ti určitě bude hoditFOTORÁMEČEK PRO ŠKOLÁKA - babičky to určitě potěší. No a jestli máš nějaké vzpomínky ze školních lavic, tak ti dnes nabízíme všechno s hezkou slevičkou!



LÉTO U MOŘE
Určitě taky jedeš. A jestli ne, tak jste byli minulý rok. Nebo ten předtím. A taky to nemáš ještě v albíčku! Tento rok se ale můžeš připravit. Naše nejnovější kolekceLÉTO U MOŘE je pro všechny plážové povaleče, architekty pískových zámků a sběrače mušlí. Sbal si materiály s sebou spolu s naším CESTOVATELSKÝM DENÍČKEM, tvoř na prázdninách a vrať se s hotovým albem!
PLÁŽ, PÍSEK A SLUNÍČKO >>
STŘEDOMOŘSKÁ DOVOLENÁ
A protože milujete nejvíc oblázkové pláže v CHORVATSKU, středomořskéspeciality v ITÁLII  a průzračně modrou vodu v ŘECKU, máme pro vás právě tyhle tři SPECIÁLNÍ LETNÍ KOLEKCE. Takže jestli jedeš do Bulharka, je čas prodat zájezd a pořídit si dovolenou v naší skvělé trojce. 
JEDU VŠUDE >>
UŽ MÁŠ PŘEDPLATNÉ?
Je zase ten čas v roce - skončila první várka předplatných a jestli si přeješ, aby ti neutekl ani jeden jediný kit, tak stačí pár kliknutí!

1 komentář:

  1. No, to my máme spíše v plánu strávit začátek nového školního roku v Řecku, aby to měly ty naše dětičky o něco málo hezčí :) Chtěli bychom se tam podívat s jednou cestovní kanceláří a proč do Řecka? Protože už jsme tam byli minulý rok a moc se nám tam líbilo, tak proto :)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover