pondělí 23. září 2013

Inspirace k challenge

Ještě pár dní máte na to, abyste se pustili do chevronové zářijové challenge. Na Vaše projekty čekáme přesně do 25. září a podle toho, co jsme doteď viděly se zdá, že s chevronem a navíc mátovou barvou se to prostě nedá pokazit! Krásný projekt, který Vás prostě musí nalákat, dnes představuje Lea - specialista na detaily. To se to tvoří, když je inspirací tak zlaté děcko :)




Zcela upřímně musím přiznat, že s ukázkovou stránkou pro tuto challenge jsem si opravdu vyhrála. Ono to vlastně není nic neobvyklého, protože se mi v poslední době zdá, že když nedělám stránku alespoň dva dny, tak mi připadá odfláknutá :). Jenže u této stránky jsem si jeden den hrála jenom s tím chevronovým vzorem.



Jako správný detailista jsem si pásky čtvrtek rozměřovala pravítkem, stříhala nůžkami a následně už přilepené na stránce ořezávala podle pravítka do jedné roviny :) Ale to jsem prostě já a vy se tím určitě nenechejte odradit a pokud projekt do soutěže nemáte, tak chevron určitě vyzkoušejte :).




Já jsem si jako základ vybrala čtvrtku od ColorConspiracy Mini Giant 01. Na chevronové pásky jsem použila čtvrtky ze sady Off to school od Fancy Pants, které zároveň splňovaly mátovou podmínku. Tu jsem si ještě pojistila kroucenou šňůrkou od Garn und Mehr, kterou jsem na stránku připevnila kovovými svorkami imitujícími šroubky. Vlaječky jsem si ručně vystřihla z černé čtvrtky o zvýraznila bílou gelovkou. Pěnová písmenka jsou od Amy Tagerine – Yes please a jsou z květnového creative kitu. Vlaječky jsou podlepené 3D pěnovými čtverečky. Fotku jsem podlepila černou čtvrtkou a kousky čtvrtek, které mi zbyly z chevronového motivu. Na závěr jsem použila chalkboardovou samolepku ze sady SPLASH OF COLOR - Chalk It!. Okraje jsem zvýraznila bílou gelovkou a ozdobila červenými brads CREATIVE IMPRESSIONS - Mini Painted Metal Fasteners.



Nápis prosím jsou samolepicí písmenka od Nellie Snellen. Už jsem si myslela, že mám stránku hotovou, ale pořád mi připadala taková neúplná, tak jsem ještě vedla chalkboardové nálepky nalepila červenou kartonovou šipku ze balíčku chipboards, který je v aktuálním zářijovém creative kitu.


No a to je vše! Těšíme se na vaše soutěžní projekty:)

2 komentáře:

  1. Leo, moc se Ti to povedlo. S tím chevronem sis pěkně vyhrála. :-) Já už mám taky hotovo, ale nedaří se mi vyfotit. :-( Asi si budu muset odskočit z práce, abych stihla denní světlo. :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Mileno, moc děkuji! Světlo je teď špatné... Já jsem si odskočila dřív z práce, ale stejně se fotit nic nedalo...

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover