úterý 15. října 2013

5 essentials - OLGA

Dnes nám náš měsíční výběr věcí, bez kterých nemůžeme žít sestavila OLINKA, a navíc nám k tomu vytvořila krásnou stránku. Asistoval i kocour - takže to už něco musí být!





INSPIRED

Nad výběrem pěti nezbytných věcí pro tvoření v tomto měsíci jsem přemýšlela přes čtrnáct dní…myšlenek bylo spousta, minulý týden s myslí ochromenou přepadovkou bacílkem jsem ale měla úplné prázdno.

Na poslední chvíli mně to došlo. Co potřebuji a bez čeho nemohu být? Přece to, co jsem si musela objednat a přišlo mi v posledním balíčku před pár dny. Srpnový Creative kit máte jistě v paměti…takže sada Graphic LOOP od ColorConspiracy byla jasná, další sadu do zásoby jsem opravdu musela mít :)Přišla mi i razítka Deep Red a tak je musím vyzkoušet, volba padla na Grunge Borders. 

Třetí věcí budou Gelatos, protože se s nimi dá nejen malovat, kreslit, ale i tisknout…stačí natřít razítko, zlehka přestříknout vodou a vytvořit otisk. Washi pásky jsou také nezbytné, vybrala jsem  tu ze srpnového kitu a dále modrobílou Lady bird od Prima Marketing. A poslední, pátou věcí jsou pěnová písmenka AMY TANGERINE, doufám, že budou brzy na skladě, krásně se s nimi pracuje.


Podkladový papír je super sám o sobě, líbí se mi barevnost i kompozice, myslím, že každý musí ocenit, že s ním jde stránka úplně sama. Stačilo tedy sem tam pár tahů, doteků a ťupek třemi odstíny modrých gelatos a lehce místy přejet mokrým štětcem.


Podložit fotku, pár ostřižků na okraje a kousky washi pásek
 na doplnění kompozice a nakonec nápis.


Pokud jste počítali se mnou, asi byste mne opravili, že tam je něco navíc…já vím, kytičky. Ale ty byly v balíčku navíc jako dáreček, takže to se nepočítá :) . Jen jsem si vyzkoušela kytičky z pásek podle pátečního návodu a použila na středy.


Při focení mi asistoval kocour, řadu záběrů jsem musela dělat na několikrát, ale někde mi to přišlo zajímavé, tak když už byl za modela, tak se na ty fotky na závěr podívejte:

6 komentářů:

  1. Olinko super, jako vždycky ! tvoje stránky jsou taková malá umělecká díla :-))
    A gelatos potřebuji vidět na živo, pořád si práci s nimi nějak neumím představit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Markét, dík, ...a gelatos jsou jak měkké voskovky, krásně kloužou po papíru, jdou rozmývat jako akvarelky...já mám i rozmývací voskovky, ale na gelatos nemají

      Vymazat
  2. Opět nádhera. Souhlasím se Screblou - malé umělecké dílo. A také mě gelatos zajímají. Asi jim neodolám.

    OdpovědětVymazat
  3. Kocourovi vzkazuju, že má hezký nohy ;) a Oli, Ty krásnou stránku (...mě vždycky baví Tvoje komentáře typu "jen tu sáhnete, tam ťupnete a je to..." :D...).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kocour zavrněl, že teda děkuje...on je to starý nervní pán, ale jak se něco děje na stole, musí se pořád ochomýtat, a hlavně: nelze ho vyhnat!

      Vymazat
  4. krásná stránka a kocour krásně pozuje :D

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover