sobota 12. července 2014

Inspired by...Lucia Barabas

STEPHANIE BRYAN

Stephanie je pre mňa takmer každodennou inšpiráciou a písať o nej v „Inspired by ...“ mi najprv pripadalo ako veľké klišé ... ale potom som si uvedomila, že nie každý ju možno pozná a nie pre každého je takou „samozrejmosťou“ ako pre mňa : )


Jej tvorba je rozpoznateľná na prvý pohľad. Jemná, zasnená, nežná. Typickým prvkom jej prekrásnych stránok a minialbumov je veľa bielej a pastelových farieb (ó áááno : ) )a myslím, že je to aj jej osobitým štýlom upravovania fotografií. K tomu dve krásne deti ako z časopisu – čo viac chcieť k perfektnej stránke?







2 komentáře:

  1. Stephanie sleduji pravidelně přes Bloglovin a její práce se mi velmi líbí. Určitě je jedna z mých oblíbených scrapařek :-) Má nádherné stránky!!

    OdpovědětVymazat
  2. Lucka, skvelá inšpirácia!! :) A neuveríš mi asi, ale ja som sa k tejto scraperke dostala len pred pár dňami aj to som sa k nej akosi preklikla z blogu Magdy Mizery - takže pre niekoho klasika, pre iného novinka :) A má ozaj prekrásnu čistučkú prácu. Už ju budem pravidelne sledovať, rovnako ako MM :)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover