čtvrtek 20. října 2016

Život v design teamu / LEA

LEA

V design teamu Papero amo jsem od samého začátku, což budou za chvíli 4 roky a jsem za to moc ráda. Ale co si budeme povídat, s postupem času je to, dalo by se říct, náročnější. Loni touto dobou jsem zvažovala, jestli mám dále pokračovat nebo ne. Zdálo se mi, že vše, co jsem mohla nebo chtěla předat dál už jsem předala a nemůžu vám nic nového nabídnout. Ale na druhou stranu jsem si neuměla představit, že už nejsem součástí tohoto skvělého kolektivu :-). Takže jsem s vámi stále a snažím se dál předávat vám trochu inspirace nebo nápadů.

A jaký je tedy život v design teamu Papero amo z mého pohledu?



Jako jediná členka DT mám tu nejlepší výhodu, kterou mi určitě budete všechny závidět :-). Všechny objednávky a kity mi osobně nosí Anička, protože mě má skoro po cestě. Že to jsou velmi příjemné návštěvy, vám určitě nemusím psát :-)



U holek mám dvě krabice, které si pravidelně plním a poctivě zase vracím zpátky (šetříme přírodu a recyklujeme) nejlépe hned Aničce, když odchází, ale musím ji hlídat, protože krabice u mě ráda zapomíná :-)


S osobním předáním je spojená i další výhoda… některé novinkové materiály PA mám dřív než všichni ostatní. Tak tomu bylo minulý týden, kdy mi přivezla úžasné akrylové ozdoby.


Sídlo Papero amo je od Přerova cca 1 h jízdy autem, takže letos v létě jsem svého Evžena (moje auto) tímto směrem vyvezla hned dvakrát :-). Jednou jsme si vyrazily na výlet s Dankou a v Hradišti se potkaly s Valikou. Zatímco Valika tvořila dle zadání šéfky Aničky přání k narozeninám, my s Dankou jsme pro vás balily novinkové letní PL kartičky.



Podruhé jsem jela sama a potkaly jsme se s Jani Bennett a spolu jsme zase třídily a balily chipboardové výseky k letní a dovolenkové kolekci.


Občas jsem některé PA krásnosti balila i doma. Naposledy to byly cestovní PL kartičky. Je to skvělá oddychovka, u které nemusíte přemýšlet :-).


Každý měsíc pro vás s Janou a Alčou, někdy i s Luckou Š., vymýšlíme podmínku pro PL challenge a vždycky se krásně shodneme nebo dojdeme ke kompromisu:D

Máme společný dokument, do kterého můžeme vkládat naše nápady na české texty na kartičky, razítka, samolepky, takže se stalo, že jeden můj návrh najdete na samolepkovém aršíku.


Na jaře byly některé z vás na kurzu s úžasnou Teresou Collins. A my designerky jsme s Teresou a jejím manželem byly večer před kurzem na večeři. Fotku ale máme bohužel jen jednu a tu pořídil manžel Teresy cestou do restaurace (půjčila jsem si ji z Instagramu Teresy Collins). Na místě jsme byly všechny paf z toho, že s námi jen tak sedí Teresa, takže jsme ani nefotily :-)



A již tuto neděli nás čeká další báječný workshop, na kterém si vyrobíme spoustu krásných věcí! Moc se na vás těším, ale zároveň mám trochu obavy, které se mi ovšem zatím úspěšně daří ignorovat (článek píšu v úterý a do neděle relativně daleko :-)).



Mohla bych pokračovat dále a dále, protože život v DT Papero amo je prostě skvělý! Třeba někdy příště :-).

10 komentářů:

  1. to, ze ti zcela urcite zavidim osobni donasku, to si asi nemusime povidat :), ale jsem moc moc rada, ze jsi s PA zustala! <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Jani :-) já jsem taky ráda, že jsem zůstala :-)

      Vymazat
  2. Leuško, bez Tebe si teda Papero Amo neumím představit. Ty už seš napevno jejich a doufám, že to tak zůstane napořád :o)

    OdpovědětVymazat
  3. To rozhodně věřím, že život v DT PA je skvělý, on je skvělý vždy v týmu kamarádek, ale mít team s takovými krásnými věcičkami, které milujeme, kolem sebe, je prostě pecka. Kdo by se toho dobrovolně vzdal? Takže se nedivím, že se nechceš trhnout. A jinak děláš krásné stránky, na které se moc ráda dívám, a určitě nejenom já. Takže jen tak dál Leuš, my se Tě taky nechceme vzdát ...

    OdpovědětVymazat
  4. Jako vtip ta zmínka o Tvém pomyslném odchodu z PA byla dobrá. Ale jinak ... Jsem ráda, že zůstáváš a těším se na další Tvé stránky, mám je ráda. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. To bylo určitě víc než jeden návrh na texty do kitu :P jsi extra inspirativní člen týmu!

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover