Stránky

pátek 16. prosince 2016

CREATIVE návod

DIY POUKÁŽKA
LUCIA
Možno ste sa rozhodli na Vianoce (alebo aj iný sviatok) darovať predplatné časopisu, kupón, alebo nejakú poukážku, napríklad na zoskok padákom :D Aj to sa dá darovať v peknom prevedení. Tu je jednoduchý návod ako na to.

Budeme potrebovať:
  • kus pevného kartónu obdĺžnikového tvaru
  • scrapbookové papiere a ozdôbky
  • tavnú pištoľ / obojstrannú lepiacu pásku
Kartónový obdĺžnik si „obalíme“ do papiera – najprv z prednej strany (ako na obrázku, použila som obojstrannú lepiacu pásku) a na zadnú stranu nalepíme už len kus papieru na prekrytie.


Tvorila som poukážku na predplatné časopisu. Názov časopisu som vyskladala z penových písmenok a zvyšný text je písacím strojom.

  1.  
    Na pozadie som použila papier s jemnými bodkami, aby na ňom vynikli kvety – tie som si povystrihovala z ďalšieho scrapbookového papiera a naukladala po obvode poukážky. Kvety som lepila tavnou pištoľou, aspoň majú trošku 3D efekt : )
Pridala som ešte pár bielych perleťových flitrov a nakoniec som poukážku previazala povrázkom bakers twine, aby to pôsobilo tak trochu ako zabalený darček. A pre vianočný efekt aj rolničku : )
 


K poukážke som vyrobila aj jednoduchú obálku z kancelárskeho papiera veľkosti A4 (to som plánovala už dopredu, preto som veľkosť poukážky zvolila takú, aby tam na šírku nakoniec aj vošla). Papier si preložíme na trikrát – ako na obrázku:
 

Na bokoch prešijeme strojom a obálka je hotová.
 

A nielen obálka, ale aj celá poukážka. Veselé tvorenie : )


1 komentář:

  1. super ♥ asi tiez nieco budem musiet vytvorit lebo aj ja planujem viacere predplatne :)

    OdpovědětVymazat