úterý 30. ledna 2018

CHALLENGE 2/2018

ADÉLA

Zadání únorové challenge jsem vymýšlela při procházce v parku. Někdy jezdím s kočárkem hodinu, než syn usne a při tom mu občas zpívám. Zpívat neumím, ale dětem to neva. S dětmi dělám spoustu věcí, za které bych se dřív styděla. Matky pochopí. :) Chtěla jsem, aby téma, vzhledem k Valentýnu, bylo zamilované a najednou mi „naskočila“ písnička z Šíleně smutné princezny... „Samým blahem jedním tahem srdce z lásky malujuuuu... a miluju...a maluju...“ a podmínky byly na světě.

Vytvořte scrapbookovou stránku
  • Téma: “miluju a maluju”
  • Podmínky: na stránce použijte srdce – malované, kreslené a ideálně text nebo fotky co nebo koho milujete
  • Projekt musí být vytvořen pro tuto challenge (tzn. nesmí být publikován na blogu, facebooku či internetové galerii před vystavením všech projektů)
  • Posílejte Vaše soutěžní projekty do půlnoci 25. 2. 2018 na email atelier@paperoamo.cz s předmětem CHALLENGE. Fotografii prosím pojmenujte ve tvaru ANNA.N (křestní jméno, tečka, první písmeno příjmení). Fotky budou vystaveny 26. 2. 2018 a vítěze vyhlásíme 28.2.2018. 
VZOROVÁ STRÁNKA

Velké stránky ve svém albu moc nedělám. Mám jich celkem asi osm a většina z nich vznikla díky účasti v některé ze soutěží a jsem za ně ráda. Pravidelnou strukturu PL kapes tak krásně uvolní a oživí. Na tuto stránku jsem si vytáhla ty nejlepší kartičky z aktuálního My life kitu – dřevěnou stěnu a huňatý koberec – k tomu i epoxy samolepky a ještě pár větviček z Extra kitu. Srdíčka zavěšená na provázku jsou sice vyřezaná, ale plátno, ze kterého jsou, jsem sama barvila Zig fixy a tím jsem si i splnila svou podmínku „maluju“. Pár věcí, které miluju, jsem si vytiskla na bílý karton, nastříhala na proužky a nalepila.







Moc se těšíme na vaše projekty!

3 komentáře:

Pin It button on image hover