Stránky

úterý 14. září 2021

Poprvé do školy s kitem / ADÉLA

kit Škola volá / září 2021

Letošní babí léto je opravdu nádherné a těžko uvěřit, že za pár týdnů kolem nás bude poletovat barevné listí. Ale nový kit v hřejivých barvách toho nabízí mnohem víc než jen klasické podzimní motivy.


Zjistila jsem, že ještě nemám v albu první školní a školkový den z minulého roku. Všechny matky pochopí, že to je opravdu velký krok v životě malého člověka a já jsem po zkušenostech s Ellou byla připravena na trochu bouřlivější loučení…takže když Kuba prohlásil „Čau mami“ a nakráčel do třídy, trochu mě překvapil. Po týdnu tedy řekl, že už stačí a zase bude chvíli doma, což se mu v zimě vlastně splnilo. Byli doma všichni…

Celou stránku jsem dělala v nejuniverzálnějším rozvržení typu A. Na velkou kartičku jsem sice mohla něco dopsat ručně, ale líbí se mi, když je text rozstřihnutý na proužky a navíc se mi hodily i frázové samolepky z kitu. K tomu pár výseků se školní tématikou a nádhera je na světě. Ella se do školy naštěstí ještě těší, tak se mi holky na fotku i usmály.

Někdy v prvních týdnech měly za úkol nakreslit rodokmen, který jsem si naštěstí vyfotila. Už totiž nevím, kam jsem si schovala originál tohoto veledíla. Nápis je podlepený pěnovou páskou. S ní hned vše vypadá líp.

Už jste si do podzimního kitu střihli?

♡ 
Adéla

2 komentáře:

  1. Adél, máš to krásné, jako vždy ❤️ Ale musím pochválit i Ellu, umí fakt krásně kreslit 😍 Tohle moje děti nedají ani za 100 let 😁 Ne, že by kreslili postavičky jo, u nás frčí pouze auta, tanky, letadla a tak 😂

    OdpovědětVymazat
  2. Tvé stránky vždy pohladí, Adél! Je nádherná!

    OdpovědětVymazat